Szőke András: Az elején tudtunk volna autózni


Szőke András és Gyabronka Miklós számára sajnos nem zárult eredményesen a Mikulás Rallye, technikai probléma miatt idő előtt feladni kényszerültek a versenyt.

 

Szia András, túl vagytok az év utolsó R2 futamán, a Mikulás Rallye-n. Hogy éreztétek magatokat a versenyen?

- Sziasztok! Nagyon vártuk ezt a versenyt, több okból is! A Mikulás rally nekünk „hazai” pálya, jó itthon versenyezni! Másrészről pedig most dőlt volna el a 2WD kupa bajnoki sorsa... Sajnosez az ellenfelek visszalépése miatt nem valósulhatott meg, így nem értékeltek minket! Ez azért rányomta a bélyegét a hétvégére!

 


Milyen volt a pálya minősége, és a szervezés?

- Nagyon tetszettek a pályák, már a pályabejárás során is! A Kislőteret vártam a legjobban! A szervezéssel minden rendben volt!


Sajnos ezúttal nem sikerült befejeznetek a versenyt. Mi történt?

- Az első gyorsasági szakaszt sikerült teljesítenünk, de a második gyorsaságin 3-4 km-el a vége előtt egy saras, balos kanyar utáni kigyorsításon eltört a féltengely… Így sajnos feladni kényszerültünk a versenyt.

 


Az első gyorsaságin abszolút 9. és kategória 5. helyet sikerült mennetek. Ha nincs technikai gondotok, szerinted ez tartható lett volna végig, esetleg sikerült volna gyorsulni is?

- Szerintem tudtunk volna még gyorsulni! Az első gyorson kicsit „tapogatva” mentünk, régen versenyeztünk murván. A második gyorsaságin, - összehasonlítva a kiesésig a belső kamerákat,- az elején tudtunk volna autózni!


Az éven indultok még valahol?

- Ebben az évben már nem indulunk sehol, a jövő évre koncentrálunk!

 


Mi a terv 2021-ben?

- Mindenképp szeretnénk 2021-ben is rajthoz állni, de még elég sok dolog kérdéses!

 

Reklámpartnerek:

RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft.,
Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft.,
Király Szerszám Kft., Fodor & Fodor Bau Kft.