Novák Balázs: Célba kell érnünk!


Ismét elérkeztünk az év végéhez, és az 2020-as szezon utolsó ORB/ORC versenyéhez, a murvás Mikulás Rallye-hoz! Ezúttal Molnár István diktálja Novák Balázsnak a tempót!

 

Sziasztok! Hétvégén Mikulás Rally. Az év utolsó futama. Várjátok már?

- Novák Balázs: Igen, nagyon várom! Bár a felkészülésünk hagy némi kívánnivalót maga után (még a kiírást sem olvastam el), de ettől függetlenül ott leszünk, és ésszel szeretnénk végig menni, hiszen nagy a tét! A kiírást pedig olvassa el az, aki a jobb 1-ben ül!
- Molnár István: Én is nagyon várom. Sokadik alkalom már, hogy a Mikulás Rallye-n, rajthoz állunk. Való igaz, hogy nekem kellene jobban képben lenni, (most én leszek a navigátor) de bevallom őszintén, hogy még nekem sem volt időm foglalkozni komolyabban a hétvégével.


Balázs, milyen autóval indultok?

- Kecskés Roland barátunk BMW E46-os, murvára épített autójával állunk rajthoz! Köbcentiben picit kevesebb mint az én autóm, de murvára bőven elég lesz ez is!


Szeretitek a murvás futamokat?

- Novák Balázs: Abszolút! Ha tehetném, csak murvás versenyeken indulnék. Hatalmas feeling, hogy lehet ugratni, repülni, és közben zörögnek a kövek az autó alatt.
- Molnár István: Naná, hogy szeretem! Nem lesz akkora tempó, mint a Mitsuval, cserébe jó sokat megyünk keresztbe!


Mentek a hivatalos tesztre?

- Molnár István: Képzeld, most megyünk! Az egyéb elfoglaltságok miatt nem igazán szokott beleférni a hivatalos teszt egy verseny előtt, de most ott leszünk! A tavalyi technikai problémánkra is fény derült volna, ha tudunk tesztelni előtte.


Azért most az átlagosnál nagyobb a tét...

- Novák Balázs: Igen, hiszen az ORC 2WD+ kategória 3. helyért megyünk! Most ésszel fogunk menni, nem úgy, mint egy „elmebeteg”. Célba kell érnünk!
- Molnár István: Igyekszünk azért gyorsan menni, de nem feltétlenül kell elvállalni mindent, ami szembe jön velünk.

 

Köszönöm szépen a beszélgetést srácok, és csak ügyesen a hétvégén!

- Mi is köszönjük!

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., MOLVI Plast Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő,
Golf Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft., Getz András E.V., Lajosházi Csaba E.V.,
Qualitekt Kft., SBS Kft., Lajosházi Méréstechnika Kft., WG PlanMode Kft., Varrivál Kft.,
Fodor & Fodor Bau Kft.