Szőke András: Féktelenül


Szőke András és Gyabronka Miklós is rajthoz állt a Honda-val az I. Pálháza Rally2 futamon. A végig kiegyensúlyozott versenyzésnek meg is lett a gyümölcse, sikeresen célba értek a srácok!

 

Szia András, a múlt hétvégén került megrendezésre az I. Pálháza Rally2 futam, ahol Ti is rajthoz álltatok. Hogy éreztétek magatokat a versenyen?

- Sziasztok! Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen, végre sikerült elérni a kitűzött célt! Szerettünk volna egy jót autózni, és épségben célba érni. Mindkettő sikerült!


Ismerősek voltak a gyorsasági szakaszok, vagy ez volt az első alkalom, hogy ott versenyeztetek?

- A gyorsasági szakaszok teljesen ismeretlenek voltak számunkra. Ez volt az első alkalom, itt versenyeztünk!

 


Melyik volt gyorsasági tetszett a legjobban?

- Talán a Telkibánya-Rakodó gyors volt az, amit a legjobban tetszett! Nagyon élveztük a versenyzést!


Nagyon kiegyensúlyozott versenyzést láttuk tőled, gyakorlatilag az összes gyorsasági szakaszt hasonló eredménnyel sikerült abszolválni. Elégedett vagy?

- Igen, elégedett vagyok! Sikerült célba érnünk, és rengeteg tapasztalatot szereztünk, amit biztosan fogunk tudni kamatoztatni a jövőben!


Volt technikai gondotok?

Az utolsó gyorson elment a fékünk, így vészvillogóval voltunk kénytelenek teljesíteni a szakaszt. Ezen kívül szerencsére semmilyen technikai gondunk nem volt.

 


Rajthoz álltok még az éven valahol?

- Ezt sajnos egyelőre nem tudom megmondani. De reméljük, hogy a napokban erre is fény derül!


Köszönöm szépen a beszélgetést András! Reméljük, hogy az éven még láthatunk Titeket versenyezni!

- Én is köszönöm. Rajtunk nem múlik!

 

 

Reklámpartnereink:

RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft.,
Fodor & Fodor Bau Kft.