Novák Balázs: Örülünk a pontoknak


Novák Balázs, Molnár István navigálásával a kezdeti nehézségek ellenére mondhatni sikeresen fejezte be a Vértes Rallye-t.

 

Szia Balázs! Túl vagytok a Vértes Rallye-n. Hogy telt a hétvége?
- Sziasztok! Igen, túl vagyunk rajta. Nagyon jó hangulatban telt, a kezdeti apró "problémák" ellenére.

 

Milyen kezdeti problémákra gondolsz?
- Igazából már az első gyorsasági rajtjába törött autóval érkeztünk meg... :D Sajnos a rajt előtti fék és gumi melegítés közben az egyik versenyző társunk hátulról belénk csúszott, így egy picit át lett alakítva a BMW hátulja…

 

 

Történt valami komolyabb baj, vagy csak "szépséghiba"?
- Szerencsére semmi komoly, csak rosszul nézett ki. A hátsó lökhárító és a kipufogó rendszer sínylette meg igazán a dolgot, plusz a lámpa… Elég nagyot csattant, inkább csak meglepődtünk... Ez viszont rá is nyomta a bélyegét az első 2 gyorsaságira, picit óvatosak voltunk. Aztán a 3. gyorson elkaptunk egy lassítót, és szét álló kerekekkel mentünk tovább.

 

 

A második körön aztán már sokkal jobban mentetek...
- Igen, kezdtünk bele jönni. A srácok a szervizben rendbe tették az autót, és tudtuk folytatni a versenyt. Folyamatosan állítottunk az autón. A hátsó futómű gyakorlatilag tökéletes lett, az elején van még mit reszelni. A féket le szeretném cserélni, mert nagyon nehezen adagolható. Vagy fog, vagy nem. A kettő között szinte nincs is átmenet. Pedig M-es fékek, de úgy néz ki hogy versenyautóra nem az igazi...

 

 

Pisti, a kezdeti nehézségek ellenére gondolom jó volt a hangulat az autóban...
- Az mindig jó! Szó szerint végig röhögtük az egészet, nagyon jó hangulatban telt. Amilyen rosszul indult, olyan jó lett a vége!

 

Balázs, azért sikerült pontokat is gyűjteni?
- Persze! 6 pontot gyűjtöttünk, bíztatóak a dolgok! Az autó is kezd össze állni, és én is kezdem megszokni.

 

 

Következő verseny?
- A Nyíregyháza Rallye-n szeretnénk indulni, de most fordított felállásban. Pisti EVO-jával fogunk indulni, és Én fogok navigálni. Meglátjuk hogy fog sikerülni!

 

Srácok, köszönöm szépen a beszélgetést!
- Mi is köszönjük!

 

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., MOLVI Plast Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő,Golf Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft., Getz András E.V., Lajosházi Csaba E.V.,Qualitekt Kft., SBS Kft., Lajosházi Méréstechnika Kft., WG PlanMode Kft., Varrivál Kft., Fodor & Fodor Bau Kft.