Bátyi Barna: Nem titok, szeretnénk az első helyet megtartani!


Bátyi Barna és Bátyi Róbert igazán kiegyensúlyozottan autóztak a R-Cup Challenge kiskunlacházi futamán, aminek meg is lett az eredménye!

 

Sziasztok! Sikeresen abszolváltátok a hétvégi R-Cup Challenge futamot, ami a kiskunlacházi repülőtéren került megrendezésre. Hogy éreztétek magatokat a versenyen?

- Róbert: Sziasztok! Fantasztikus hétvégén vagyunk túl. Nagy volt rajtunk a nyomás, hiszen a kupasorozatban elég minimális a pontkülönbség, és szerettük volna a maximumot kihozni ebből futamból. Úgy gondolom, hogy sikerült is! Az első körtől kezdve, gyakorlatilag azonos időt autóztunk az egyik versenyző párossal, szóval nem volt egyszerű!

- Barna: Nagyon vártuk ezt a versenyt. úgy érzem, hogy sikerült is felkészülnünk. Tizedekre menő csatát vívtunk Póka Zoliékkal, és nagyon élveztük!

 

Nagyon szép eredményt értetek el, hiszen a Lada Gr. A kategória 2. helyét, és a Túra 1.6 kategória 2. helyét is megszereztétek! Elégedettek vagytok?

Róbert: Abszolút elégedettek vagyunk, nincs okunk a panaszra! Nagyon jó csapat áll mögöttünk, amit ezúton is köszönünk!

 

 

Az autóval minden rendben volt? Semmi technikai gond?

Barna: Alapvetően minden rendben volt az autóval, egy-két kisebb technikai problémát leszámítva, amit tudtunk ott a helyszínen orvosolni. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Édesapámnak, hogy ott van mindig mellettünk, és segít, ha bármi történne az autóval!

Róbert: Egyébként az egyik problémánál a ventilátor biztosítéka volt a ludas. Folyamatosan melegedett, majd meg is olvadt. Sőt egy picit füstölt is! A másik gondunk a fékbetéttel volt, ami szerencsére éppen hogy kibírta az utolsó 2 kört…

 

 

Még egy futam van hátra, Gyöngyösvisontán. A Lada Gr. A kategóriában az első helyen álltok 50 ponttal! Viszont csupán 2 pont van közöttetek és a 2. helyezett között! Kemény küzdelem várható az utolsó futamon?


Barna: Igen, a következő futam Visontán lesz, amit már nagyon várunk! Igyekszünk az autót felkészíteni minden téren, hiszen nagyon sok múlik ezen a versenyen! Mindkettőnkön nagy a nyomás… Legutóbb augusztusban voltunk Visontán, akkor jókat tudtunk autózni, és az időjárás is kedvező volt. Nem tudom most mire számíthatunk, mindenféle gumival készülünk!
2 ponttal vezetjük a bajnokságot, de ez még változhat a visontai futam után. Nem titok, szeretnénk az első helyet megtartani!

 

 

Köszönöm szépen srácok, és csak így tovább!!!

Barna: Mi is köszönjük, igyekszünk!

 

Reklámpartnereink:

Pet-Pack Kft., Copy n More Kft., Strapa Pack Kft., Lajosházi Csaba E.V., WG Plan Mode Kft., Király-Szerszám Kft., Fodor & Fodor Bau Kft.