Szőke András: Felkészülten várjuk a versenyt


Szőke András és Gyabronka Miklós is rajthoz állnak a Vértes Rallye-n. Az utolsó pillanatban, de megérkezett az alkatrész, elkészült az autó!

 

Szia András! A hétvégén kerül megrendezésre a TAXI4 Vértes Rallye, ahol Ti is rajthoz álltok. Sikerült felkészülni, és felkészíteni az autót a versenyre?

- Sziasztok! Igen, sikerült az autót felkészítenünk a versenyre. Mindent átnéztünk az Eger Rally után. Reméljük, hogy végre probléma mentes versenyünk lesz!


Legutóbb az Eger Rallye-n indultatok, de a technika ördöge ott is közbeszólt. Sikerült megoldani a váltó kulissza tengely problémát?

- Igen, sikerült orvosolni a kulissza problémát. Bár az utolsó pillanatban, de megérkezett az alkatrész!


Ismered ezeket a gyorsasági szakaszokat, vagy újdonság lesz számodra?

Tavaly már mentünk ezeken a szakaszokon, illetve még a MARB futamokon is részben. Nem lesznek teljesen ismeretlenek a pályák. Remélem, hogy egy jó ízűt tudunk majd autózni rajtuk!

 


Melyik szakasz ígérkezik nehéznek, vagy problémásnak?

- Mindegyik pályának megvan a maga szépsége. Reméljük, hogy nem lesz problémánk, és sikeresen tudjuk abszolválni a gyorsasági szakaszokat!


Milyen eredménnyel lennél elégedett?

- Először is, szeretnénk célba érni! És persze nagyon boldogok lennénk, ha a kategóriában sikerülne elérni egy dobogós helyezést!

 

Köszönöm szépen András, és sok sikert nektek!

- Én is köszönöm!

 

Reklámpartnereink:

RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft.,
Fodor & Fodor Bau Kft.