Matus Gabi: A csajok most is toppon voltak!


Matus Gabi ismét túl van egy sikeres versenyen, igazán szép eredménnyel zárta a Hungarian Quad Challenge múlt hétvégi futamát.

 

Szia Gabi! Túl vagy ismét egy HQC futamon. Az időjárás most kegyes volt hozzátok. Hogy érezted magad?

- Sziasztok! Igen, az időjárás valóban szuper volt, és a kialakított pálya is! Nem volt túl nagy por, nagyon jól éreztem magam!

 

Elfáradtál?

- Őszintén? Nagyon! Elég sokat néztem az órát, hogy mikor telik már le az idő…

 

 

A motorod, hogy bírta a versenyt?

- Az időmérőre be kellett húzni, hogy beinduljon. Valahogy lemerült az akkumulátor. Szerencsére fel tudtuk tenni töltőre, így a futamra már jól működött ismét!

 

Milyen eredménnyel zártad a futamot?

- A harmadik helyet sikerült megszereznem.

 

 

Meg kellett küzdened az eredményért, vagy most könnyebb dolgod volt?

- Az időmérőn sajnos nem tudtam mért időt menni, mert akadt egy „kis” problémám. Az előttem lassabban haladót sikerült utolérnem egy nagyon meredek emelkedő előtt. Vártam egy picit, hogy a feléig feljusson, majd elindultam. Sajnos az indulás így is korainak bizonyult, ugyanis valami miatt megtorpant. A motorom leállt az emelkedő közepén, és elkezdtem lefelé csúszni… Itt egy pillanatra megállt bennem az „ütő”. Lepergett előttem, hogy a motor alatt fogok kikötni…
Szerencsére sikerült megfognom, és a pálya szélén, a fák között „leparkolni”. Így egy picit megállt az időmérő a többiek számára is, majd később visszamentek a quadomat kimenteni.
Igen, a csajok most is toppon voltak!

 

Következő verseny, ahol rajthoz állsz?

- Ha minden igaz, 2 hét múlva Gyálon lesz a 2020-as szezon utolsó HQC futama.

 

Köszönöm a beszélgetés Gabi, és gratulálunk az eredményedhez!!

- Köszönöm szépen! És köszönöm szépen mindenkinek, aki hozzájárult a versenyzésemhez!

 

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Fodor & Fodor Bau Kft.