Hrutka Dávid: Ki vagyok éhezve egy jó eredményre


Hrutka Dávid számára sajnos nem alakult túl fényesen a Short Track OB keceli futama, a technika ördöge közbe szólt…

 

Szia Dávid, múlt hétvégén került megrendezésre a Short Track OB keceli futama, ahol Te is rajthoz álltál. Hogy érezted magad a versenyen?

- Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam, sok versenyző volt, és a hangulat is nagyon jónak ígérkezett. Ráadásul az időjárás is kedvező volt!

 

A fotók alapján kissé sárosnak tűnt a pálya. Mennyire jelentett ez problémát neked?

A szabadedzés alatt valóban nagyon rossz volt a pálya minősége, de az idő elteltével egyre szárazabb lett. Nem volt könnyű dolgunk, de ez is benne van. Nincs megállás!

 

Volt valamilyen technikai problémád?

- Sajnos volt… Ez azt eredményezte, hogy a futamon nem is tudtam elindulni, csak az időmérőn és a szabadedzésen tudtam részt venni. Nem örültem neki, hiszen nagyon kíváncsi lettem volna a végeredményre.
Mivel csak egy időmérős eredményem volt, az a 4. helyre lett volna elegendő.

 

Ha nem lett volna a technikai problémád, akkor milyen helyezésre számítottál volna?

- Nagyon szerettem volna a dobogós helyezést, szerintem erre esélyes is voltam. De ezt már sosem tudjuk meg… Majd a következő versenyen kiderül!

 

Mikor láthatunk ismét versenyezni?

- Ez még képlékeny. Egyelőre nem tudjuk, hogy hol és mikor lesz a következő Short Track futam. Már nagyon várom, hogy rajthoz álljak! Ki vagyok éhezve egy jó eredményre!

 

Köszönöm szépen a beszámolót Dávid és reméljük, hogy a következő versenyed szerencsésebb lesz!

- Köszönöm szépen! És köszönöm a támogatást a Speed Rally Team-nek és a Családomnak!

 

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Fodor & Fodor Bau Kft.