Matus Gabi: A látszat csal(t)


Matus Gabi számára az őszi időszak igazán mozgalmas, hiszen alig van túl a Short Track OB keceli futamán, már itt is a következő Hungarian Quad Challenge (Country Quad) futama.

 

Szia Gabi, túl vagy a Short Track OB keceli futamán. Hogy érezted magad?

- Sziasztok! Hol is kezdjem… Nagyon jó volt a kezdeti nehézségek ellenére...


Kezdeti nehézségek? Mire gondolsz?

- A pálya állapotával kapcsolatban voltak fenntartásaim. Azonban mire az időmérőre került a sor, már nagyon élvezetes volt menni rajta!


A fotók alapján elég sárosnak tűnt a pálya... Mennyire volt vészes?

- Amikor megláttam a pályát, azt gondoltam, hogy itt ma nem lesz motorozás… Brutálisan nézett ki a pálya! Először az UTV-k kezdték meg az edzést, de elég lassan, és csúszkálva haladtak. Utána lehetett nekünk is edzeni, - amit inkább kihagytam -, mert a pálya nem javult, sőt…
Később a pálya karbantartás sokat segített a pálya állapotán! Az időmérőn még itt-ott csúszott, de nem volt annyira vészes, mint reggel.


Neked milyen felületű pálya jön be igazán? Sáros, vagy inkább száraz, poros?

- Na ez egy igazán jó kérdés! A túl száraz, poros nem jó, mert nem látsz semmit. A kinézete ellenére ez a pálya nem volt annyira saras és csúszós. Azt kell mondjam, ez most nagyon tetszett!

 


Volt valamilyen technikai gondod?

Szerencsére semmilyen problémám nem volt a quaddal.


Milyen eredménnyel zártad a napot?

- A második helyen sikerült célba érnem a Lady kategóriában.


Elégedett vagy az eredménnyel?

- Teljes mértékben elégedett vagyok! Nyilván szeretnék (és van is még hova) fejlődni, de a többiek szerint folyamatosan fejlődök. Ennek nagyon örülök!

 


Nincs megállás, hiszen október 3-án Hungarian Quad Challenge futam lesz! Tényleg szinte minden hétvégén versenyeztek... Bírod még? 🙂

Igen, és már nagyon várom. Attól függetlenül, hogy megint nagyon korán kell kelni hétvégén!
Nagyon el tudok fáradni egy-egy verseny alkalmával, most talán kicsit túl sok is a futam. Persze ez nem feltétlen baj, mivel segít formában maradni. Úgy érzem fel vagyok készülve testileg és lelkileg is!


Van elegendő időd regenerálódni, és a motort felkészíteni a versenyre?

A gépek már készen állnak az indulásra, én pedig igyekszem túl tenni magam a korai ébredésen! 😊

 

Köszi Gabi, és csak ügyesen!

- Én is köszönöm, igyekszem!
 

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Fodor & Fodor Bau Kft.