Kardos Norbert: A Short Track számomra sokkal könnyebb


Ha QUAD verseny, akkor szinte biztos, hogy Kardos Norbert nevét is olvashatjuk a nevezők között. Ezúttal Short Track OB Kecelen!

 

Szia Norbi! Hétvégén Kecelen Short Track OB. Az előző sajnos technikai okok miatt elmaradt, de azért majdnem minden hétvégére jut verseny... Hogy bírod?

- Sziasztok! Sajnos az előző (dömsödi) verseny elmaradt, így az első forduló helyszínére, Kecelre térünk vissza ismét. Szerencsére akad verseny bőven, aminek örülök, hiszen az év első felében pangás volt a korlátozások miatt.

 

A Short Track futamokon a Honda-val szoktál rajthoz állni. Most is "Ő" lesz a soros?

- Igen a Hondát vesszük kezelésbe. Legutóbb Dömsödre lett felkészítve, azóta nem is mentem vele, csak a Suzukival. Felkészítve várja a hétvégét!

 

 

Legutóbb említetted, hogy a térdeid nincsenek túl jó "passzban". Mi a helyzet most?

- Igen, sajnos ízületi problémáim vannak, ami leginkább nagy terhelésnél jelentkezik. A Short Track szerencsére nem terheli meg annyira, rövidek a futamok is. Próbálok gyakorlatokat végezni, ami remélhetőleg segít rajta! Idővel majd kiderül…

 

És a tenyér sérülésed?

- A tenyerem már rendbe jött, csak a legutóbbi HQC (Hungarian Quad Challenge) nyomai vannak rajta, de nem akadályoz semmiben.

 

A Short Track kevésbé megterhelő, mint egy Country Quad verseny?

- A Country Quad-ban maga a pálya is nehezebb. Ugratók, egyenetlen talaj, és persze a 2 órás folyamatos menet… A Short Track számomra sokkal könnyebb. Rövid futamok, van idő pihenni!

 

Köszönöm szépen a beszélgetést Norbi, és mindent bele!!

- Én is köszönöm!

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Fodor & Fodor Bau Kft.
Copy n More Kft.