Molnár István: Volt már jobb is, de elégedettek vagyunk!


Molnár István és Fekete Zsolt sikeresen abszolválta az Eger Rally-t, egészen az ORC P14. kategória 4. helyére sikerült felhozniuk az EVO-t!

 

Szia Pisti! Túl vagytok az Eger Rallye-n is. Hogy éreztétek magatok a versenyen?

- Sziasztok! Alapvetően pozitívan és várakozással álltunk hozzá a hétvégéhez, de be kell valljam, annyira nem "ízlett". Most valahogy nem úgy ment, ahogy szokott…


Miért, mi volt a gond?

- Igazából a Tóth Zsoltival történtek eléggé rányomták a bélyegét a versenyre. Ráadásul az első gyorsaságin Kerék Balázs pont előttünk esett el. Szerencsére nem volt komolyabb gondjuk, az OK tábla is kint volt! Sajnos én ezt nem láttam, és megálltunk... Így annak a gyorsaságinak annyi is lett.
A lámpasorom nagyon jó volt, a látással nem volt gond!
A 2. gyorsasági szakaszon az ominózus gyújtás problémánk ismét jelentkezett, a trafó rakoncátlankodott. Ez egy tipikusan olyan hiba, ami csak hosszabb gyorsokon jött elő, és igazából nem is tudtuk biztosan, hogy mi okozza! ALS nélkül voltunk kénytelek menni. Szóval a második gyors ott úszott el... Így a szombati napra el is vesztetten a motivációt... Szerencsére a szervizes srácok nagyon profik, így gyorsan ki is cserélték a trafót! Vasárnap már teljes gőzzel tudtunk rajtolni.

 


Azért így is elég szép időket mentetek! Vasárnap volt, hogy kategória 3. időt autóztatok!

- Na igen, volt olyan is! Azért nagyon sok volt még benne, ettől azért gyorsabbak szoktunk lenni...


Volt "kaland"?

- Nem volt jellemző. A második körben, 8. gyorson (Sirok-Egerbakta) volt egy kis "megforgásunk", eléggé felhordásos volt már a pálya, megcsúsztunk. Ezt leszámítva, szerencsére elég eseménytelen versenyen vagyunk túl. Nem akartunk túl sokat kockáztatni, próbáltuk megtartani a kategória 4. helyünket, amit sikerült is!

 


Gumiból mennyi fogyott?

- 1 garnitúra gumival lenyomtuk az egész versenyt! Nem láttam értelmét vasárnapra új garnitúrát venni.


Elégedett vagy az eredménnyel?

- Volt már jobb is, mehettünk volna gyorsabban is, de alapvetően elégedett vagyok, hiszen végig tudtuk csinálni a versnyt! Ráadásul meg lett egy olyan probléma forrása, amivel régóta küzdöttünk!

 


Következő verseny?

- Megpróbáljuk a Vértes Rally-t, de nem tudom egyelőre, hogy a munka miatt bele fog-e férni. Ha ez nem jön össze, akkor Nyíregyházán támadunk!


Köszönöm szépen a beszélgetést Pisti!

- Én is köszönöm!

 

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., MOLVI Plast Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő,
Golf Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft., Getz András E.V., Lajosházi Csaba E.V.,
Qualitekt Kft., SBS Kft., Fun Carter Kft., Lajosházi Méréstechnika Kft.,
WG PlanMode Kft., Copy n More Kft., Varrivál Kft., Fodor & Fodor Bau Kft., Copy n More Kft.