Szőke András: Jó lett volna, ha…


Szőke András és Gyabronka Miklós feladni kényszerültek az Eger Rally-t, de nem csüggednek a srácok, és már a következő megmérettetésre készülnek!

 

Szia András! Túl vagytok az Eger Rallye-n. Milyen hangulatban telt a verseny?

- Sziasztok! Amíg mentünk addig nagyon jól éreztük magunkat! Ez volt az a futam, amit mindketten a legjobban vártunk az évben!

 

A szombati első gyorsasági szakaszon már volt egy kis "kalandotok". Mi történt?

- Az első gyors volt az a gyorsasági, amit a legjobban vártunk a hétvége alatt! Sajnos a szakasz vége felé hibáztam, és neki csúsztunk egy korlátnak. Szerencsére semmilyen komolyabb gond nem lett, mentünk tovább!

 

 

Vasárnap két gyorsasági szakaszt sikerült csak teljesítenetek. Mi volt az oka, hogy befejeztétek a versenyt?

- Igen, vasárnap sajnos csak két gyorsaságit tudtunk teljesíteni. Sajnos váltó problémával küzdöttünk, sokszor nem tudtam használni a második fokozatot, aztán a 3. gyorson ki is derült, mi okozta a problémát…

 

 

Mi volt a gond? Megint a technika ördöge?

- Sajnos a váltóban a kulissza tengelye eltört, és üresben maradt a váltó... Így ki állni kényszerültünk a 3. gyors rajtja után kb. 500 méterrel.

 

 

A kategória 3. helyén autóztatok, amíg mentetek. Hogy érzed, jó lett volna a tempó?

- Igazából számunkra a 2WD kupa volt az érdekes, ott a 2. helyen álltunk! Természetesen a 6/RC4 kategóriában is elégedettek lettünk volna az 5-6. helyezéssel a nap végére. Azért valljuk be, nehéz felvenni a versenyt az R2-es autókkal! Sajnos a technika ördöge ismét közbe szólt...

 

Hogyan tovább? Következő verseny?

- Már készülünk következő futamra, ami a Vértes Rally lesz!

 

Köszönöm szépen András. És reméljük, hogy a Vértes Rally már szerencsésebb verseny lesz számotokra!

- Én is köszönöm! Reméljük, nem adjuk fel!

 

Reklámpartnereink:

RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Fodor & Fodor Bau Kft., Copy n More Kft.