Szőke András: Úgy érzem, összeállt az autó végre!


Szőke András és Gyabronka Miklós a Rallye 2 mezőnyét erősíti az Eger Rallye-n is! Igyekeznek a srácok minél jobb eredményt elérni a Honda Civic-el, ezért biztosak lehetünk benne, hogy mindent bele fognak adni!

 

Szia András, hétvégén Eger Rally! Várod már?

- Sziasztok! Izgatottan várjuk a hétvégét! Nagyon szeretjük az egri pályákat, mindig jó itt versenyezni!


Legutóbb a Salgó Rallye-n, álltál rajhoz, Miskolc kimaradt. Mivel töltötted az elmúlt időszakot?

- Sajnos a Miskolc Rallye-n az egyéb elfoglaltságaink miatt nem tudtunk rajthoz állni. Az elmúlt időszakot munkával töltöttük, és az Eger Rallye-ra való felkészüléssel.

 


Az autót sikerült felkészíteni a hétvégi megmérettetésre?

- Úgy gondolom, hogy igen! Az elmúlt hetekben sikerült mindent átnézni és kicserélni az autón. Néhány km-t is sikerült mennünk vele!


Hányadik alkalom, hogy Egerben rajthoz állsz?

- Harmadik alkalommal állunk rajthoz az Eger Rallye-n. Tehát mondhatjuk, hogy nem vagyunk már "első bálozók". :)


Mi a véleményed a gyorsasági szakaszokról? Melyiket várod, és melyiket kevésbé?

- Egerben nem mentünk még rossz pályákon eddig! Nagyon várjuk mindegyik gyorsaságit. A szívem csücske az első (szombati) gyors lesz (Pétervására – Sirok) ahol közel 24 km-t kell megtennünk! Izgalmas pálya, ritkán van lehetőségünk ilyen hosszúságú pályán menni!

 


Milyen eredménnyel lennél elégedett?

- Úgy érzem, összeállt az autó végre! Talán az átok is elszállt a Salgó Rallye-n. Így a célba érés mellett egy dobogós helyezésnek nagyon örülnénk!

 

Köszönöm szépen András, sok sikert nektek!

- Mi is köszönjük!

 

Reklámpartnereink:

RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Fodor & Fodor Bau Kft., Copy n More Kft.