Bizakodó a Jánosa-Rubóczky páros


A miskolci versenykiírásból szemezgetve kiderült, hogy a Jánosa Ákos – Rubóczky Attila kettős ugyanazokat a szakaszokat kedvelik. Azokon a pályákon terveznek előnyre szert tenni, aztán pedig megtartani a futam végéig.

 

Terveztük, hogy tesztelünk még a miskolci futam előtt, de nem úgy alakult, szóval a salakpályán lévő prológ egyben teszt lesz. Mindenképpen arra törekszünk, hogy jobban sikerüljön az új autóval a versenyzésünk, mint tavaly, ahol a második helyről estünk ki…vagyis beestünk és kiestünk. Szóval az eredmény jól jönne, az pedig az első három helyezés valamelyikét jelenti, amivel elégedettek lennénk. A pályákat ismerjük, megjegyeztem azt a kanyart, amelyik előző évben nem sikerült, most fog. Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló nem a kedvencem, soha nem is volt. A többiek sokkal gyorsabbak itt, hiába teszem oda magam, még titok, hogy miért vagyok lassabb ezen a szakaszon. Majd most meglátjuk a Forddal is ennyire kiütköznek a különbségek vagy megszeretem a pályát, bár kicsi az esélye. Sátát kedvelem, általában sikerül is jól menni rajta, és ezeken a hosszú szakaszokon kiugró időket kellene autózni, hogy a végén ott lehessünk a dobogós főszereplők között. Meglátjuk mire lesz elég az elszántság, és mennyi újdonságot ad ezeken a gyorsokon a Ford” – nyilatkozta Ákos.

Megint egy tartalmas verseny áll előttünk, ismét egy napba sűrítve. Igazából nincs is ezzel semmi baj, reggeltől estig autóban leszünk. Úgy néz ki fázni nem fogunk hétvégén, figyelnünk kell a folyadékpótlásra, mert a hőség okozhat bajokat is sajnos, de vigyázunk magunkra. Nagyjából belőttük a versenytársakat, ki mennyire teszi oda magát, és mindent el fogunk követni, hogy tartani tudjuk velük az iramot. Amiért viszont nagyon szurkolok, hogy ne kelljen annyi kereket cserélni, mint múltkor – mondta Rubó nevetve. Bizakodóak vagyunk, csütörtökön indul a móka, aztán megpróbálunk arra koncentrálni, amiért megyünk, az pedig egy újabb jó eredmény. Mályinka és Sáta a szívem csücske, de Ákoshoz hasonlóan Bükszentkereszt nem igazán. Reméljük komoly meccsek állnak előttünk, és mi is a szerencsések között leszünk, akik átgurulhatnak a céldobogón” – mondta Attila bizakodva.

 

Reklámpartnereink:

Ali-Transport Kft. - Áruszállítás; Asonáj 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.; Berti-Klaus Kft. - Közúti áruszállítás; Bánka Transport e.v. - Közúti árufuvarozás; ConTruck Kft. - Tengeri konténerszállítás; CSMBT. Kft. - Fémmegmunkálás; ECS Hungary Kft. - Építőipari kivitelezés; HK Trans Kft. - Ömlesztett áruszállítás; HSC Motor Kft. - Mezőgazdasági Gépek; MaRo CAD Kft. – Egyedi kiállítási standok kivitelezője; Medito Kft. - Játék nagykereskedelem; Nivó Fitt Kft. - M. n. s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás; Sikoplast Recycling Kft. - M.n.s. egyéb speciális gép gyártása; Simon Zoltán e.v. - Áruszállítás; Tétény-Ker Kft. – Épületgépészet; Triskelion Group Kft - Autóalkatrész Kereskedelem; Luxor-Szinter Kft. - Fémfelület-kezelés;

 

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: MGR Images