Szőke András: 18 km harmadik fokozatban


A Szőke András és Gyabronka Miklós párosnak csupán annyi vágya volt a Salgó Rallye kapcsán, hogy szeretnének átgurulni a céldobogón. Ez a vágyuk teljesült, hiszen célba értek és sikeresen abszolválták az összes gyorsasági szakaszt!

 

Szia András! Sikerült átgurulni a céldobogón a Honda-val. Egy kisebb álom vált így valóra? 🙂

- Sziasztok, igen! Mondhatni, hogy egy álom vált valóra, sikeresen célba értünk a Salgó Rally-n!

 


Hogy éreztétek magatokat?

- Nagyon jól éreztük magunkat! Mind az autóban, mind a szervizparkban remek volt a hangulat! Boldogok voltunk, hogy végre ismét versenyautóban ülhetünk!

 

 

Volt technikai problémátok?

- Sajnos a technika ördöge most is tiszteletét tette nálunk, a bátonyterenyei körgyorson "ki rázódott" egy biztosítás a váltó bowdenből, így kb. 18 km-t csak harmadik és negyedik sebességi fokozatban tudtunk teljesíteni….

 

Hogy tetszett a Bátonyterenye - Mátraalmás (körgyors)?

- Pályabejáráson egyáltalán nem tetszett, de versenyautóval annál inkább! Nagyon élvezetes volt az a gyors, szívesen mentem volna még rajta.

 


A kategória 8. helyén, és az R2 abszolút értékelésében a 21. helyen végeztetek. Elégedett vagy az eredménnyel?

- A célunk az volt, hogy célba érjünk. Ezt sikerült teljesítenünk a technikai probléma ellenére is, így elégedett vagyok.

 

Következő verseny, ahol rajthoz álltok?

- Következő versenyünk Miskolcon lesz augusztus 14-15-én.

 

Köszönöm szépen a beszélgetést, és csak így tovább!

- Köszönjük szépen!

 

 

Reklámpartnereink:

RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Copy n More Kft.