Molnár István: Őrült tempó volt


Molnár István és Fekete Zsolt számára igazán eredményesen zárult a Salgó Rallye, a srácok sikeresen abszolválták gyakorlatilag az összes gyorsasági szakaszt, ennek meg is lett az eredménye a nap végére.

 

Szia Pisti! Túl vagytok a 2020-as szezon első ORB/ORC futamán. Hogy éreztétek magatokat?

- Sziasztok! Igazán jól éreztük magunkat, minden frankó volt! Az autó, a szervizcsapat, mindenki hibátlanul tette a dolgát! Nagyon sokat dolgoztunk ezért az eredményért, de úgy érzem, hogy megérte!

 


Eléggé változatos körülmények között versenyeztetek…

- Az biztos, volt ott minden! Nagyon változatos verseny volt. Aszfalt, macskakő, beton, murva. Hol esett az eső, hol nem. Igazi rally feeling volt!

 

Hogy tetszett a Bátonyterenye - Mátraalmás körgyors? Nektek is újdonság volt ez a szakasz.

- Nagyon tetszett! Igazi, embert és gépet próbáló, 26 km-es nagyon változatos szakasz! Keményen meg kellett dolgozni érte, hogy versenytempóban végig tudj menni rajta.

 


Kaptatok egy defektet rögtön az elején...

- Igen, a 2. gyorsasági szakaszon (Bátonyterenye - Mátraalmás) kaptunk egy defektet, amit még a gyorson sikerült kicserélnünk. Nagyon sok időt vesztettünk, visszaestük teljesen a végére. Sérült a futómű is, de a srácok profi módon javították ki a szervizparkban, és mehettünk is tovább.
Nem adtuk fel, és az összes többi gyorsaságin nagyon oda tettük magunkat. Meg is lett az eredménye, az ORC P14 kategóriájának 3. helyén sikerült célba érnünk!

 

Ezen kívül volt valamilyen technikai problémátok?

- Abszolút semmi! Most ért be a rengeteg idő és energia, amit az autó fejlesztése emésztett fel. És persze köszönhető ez a fantasztikus szervizcsapatomnak is! Meggyőződésem, hogy enyém az egyik legjobb csapat!
 

 

Zsoltnak sikerült felvennie a ritmust az itiner diktálásában?

- Maximálisan! Le a kalappal előtte, ahhoz képest, hogy nem számít még túl rutinos navigátornak (3 éve versenyzik) tökéletesen és pontosan diktálta az itinert. Azért azt tegyük hozzá, hogy egy ilyen hosszú gyorsasági szakaszon, mint a körgyors, kiemelten fontos szerepe van a navigátornak!

 


Következő verseny, ahol rajthoz álltok?

- A Miskolc Rallye most kimarad nekünk, de Egerben mindenképp támadunk!!

 

Köszönöm szépen a beszélgetést Pisti, és a Speed Rally Team nevében gratulálok ehhez az igazán szép eredményhez! Csak így tovább!

- Köszönöm szépen! Reméljük, hogy Egerben is ehhez hasonló eredménnyel tudunk majd átgurulni a céldobogón!

 

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., MOLVI Plast Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő,
Golf Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft., Getz András E.V., Lajosházi Csaba E.V.,
Qualitekt Kft., SBS Kft., Fun Carter Kft., Lajosházi Méréstechnika Kft.,
WG PlanMode Kft., Copy n More Kft., Varrivál Kft.