Szőke András: Irány a céldobogó


Szőke András és Gyabronka Miklós is rajthoz áll a Salgó Rallye-n. Reméljük, hogy a srácoknak sikerül átgurulni a céldobogón a Honda Civic VTI-vel.

 

Szia András! Július 18-19-én kerül megrendezésre a Salgó Rallye 2020, ahol Te is rajthoz állsz. Sikerült felkészülni a versenyre?

- Sziasztok! Igen, úgy gondolom, hogy sikerült felkészülni a futamra. Elkészült a motor is az autóba. Amit kellett, kicseréltünk.

 

Legutóbb a Rábaring-en versenyeztetek, ahol a lendkerék sajnos feladta a harcot. Sikerült eszközölni a problémát?

- Igen, végre minden a helyére került! Azóta mentünk is pár km-t, hogy a versenyre összekopjon minden.

 

A navigátori pozíciót ismét Gyabronka Miklós tölti be?

- Egész évben Misóval együtt tervezzük a versenyzést, reméljük, hogy minél több versenyre el tudunk jutni az év hátralévő részében.

 

 

Mennyire ismered a Salgó környéki gyorsasági szakaszokat?

- Néhány alkalommal már indultam a Salgó Rallye-n, így nem minden szakasz ismeretlen számomra. Természetesen az "új" gyorsasági szakasz a maga 26 km távjával, biztosan fel fogja adni a leckét nekünk is!

 

Milyen eredménnyel lennél boldog?

- Elsődleges célunk, hogy átgurulhassunk a céldobogón. Ha esetleg egy jó helyezést is sikerülne elérni, az már igazi ajándék lenne.

 

Köszi András, sok sikert nektek a hétvégére!

- Köszönjük szépen!

 

Reklámpartnereink:

RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Copy n More Kft.