Molnár István: Szeretnénk vigyorogva végig menni


Július 19-én kerül megrendezésre a 2020-as esztendő első Rallye1/ORC futama, a Steelvent Salgó Rallye 2020, ahol a Molnár István – Fekete Zsolt páros is rajthoz áll a Mitsubishi Lancer EVO VI -al. Pistivel beszélgettünk a verseny előtt.

 

Szia Pisti! A hétvégén támadtok a Salgón. Várod már?

- Sziasztok! Igen, végre elindul a szezon! Nagyon várjuk már. Szeretem a Salgót, bár sosem sikerült úgy befejezni, ahogy terveztem. Most szeretnénk vigyorogva végig menni, még ha az eredmények nem is olyan kiemelkedőek!

 

Mi a helyzet az autóval? Rajtkész?

- Teljes mértékben! Még egy utolsó revízió volt, plusz kap egy új dekort, mert a jelenlegi azért eléggé "elhasználódott".

 

Lesz új pálya is. Mennyire jelent ez kihívást nektek?

- Nagyon izgatja a fantáziámat az "új", 25 km-es gyors. Természetesen valamilyen szinten komolyabb kihívást jelent, mint az olyan szakaszok, ahol többször versenyeztünk már. Ennek ellenére nagyon várjuk!!

 

Milyen eredménnyel lennél elégedett?

- Igazából teljesen mindegy. A lényeg, hogy tudjunk végig menni a versenyen, élvezni szeretnénk minden percét! Ne legyen technikai problémánk!

 

Melyik a kedvenc Salgó környéki pályád?

- Igazából nincs ilyen kiemelkedő, mindegyiket szeretem. Kazár talán egy picit rövid, Cered most nem lesz, viszont a Mátraszentimre – Mátrakeresztes egy nagyon gyors szakasz. Az biztosan „tökös” lesz!

 

 

Most sikerült 1 napra sűríteniük a programot a rendezőknek. Mi a véleményed erről?

- Én személy szerint örülök neki, hogy 1 napos a verseny. Lényegesen alacsonyabbak így a költségeink, és talán fizikailag is kevésbé megterhelő, mintha 2 napos lenne.

 

Gumik?

- Hankook-al megyünk most is, mint eddig. Aztán hogy a 25 km-es gyors mennyire fogja enni a gumikat, majd kiderül menet közben.

 

Köszi a beszélgetést Pisti, és sok sikert nektek a hétvégére!

- Én is köszönöm! Reméljük, hogy nem lesz technikai problémánk, és egy jó ízűt tudunk autózni!

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., MOLVI Trade Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő,
Igol kenőanyagok, Golf Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft., Getz András E.V., Lajosházi Csaba E.V.,
Qualitekt Kft., SBS Kft., Fun Carter Kft., Lajosházi Méréstechnika Kft.,
WG PlanMode Kft., Copy n More Kft., Varrivál Kft.