Hrutka Dávid: Elégedett is vagyok, meg nem is


Hrutka Dávid számára alakulhatott volna eredményesebben is a keceli Short Track verseny, de nincs ok a panaszra, hiszen sikerült végig csinálni a hétvégét, és gyűjteni a pontokat!

 

Szia Dávid! Július 11-én Kecelen rendezték a 2020-as szezon első Short Track QUAD futamát. Hogy telt a hétvége? Hogy érezted magad?

- Sziasztok! Igazán remek pálya fogadott minket, és az időjárás is kegyes volt hozzánk. Kiváló volt a hangulat, illetve a társaság is! Nagyon jól éreztem magam.


Milyen eredménnyel zártad a hétvégét?

- Összetettben negyedik lettem. Elégedett is vagyok, meg nem is… Új a quad, még nem szoktunk össze. Tudom, hogy többre vagyok képes. Annak viszont örülök, hogy sikerült végig csinálni a hétvégét, és gyűjteni a pontokat!


Volt technikai gondod, vagy minden tökéletesen működött?

- Sajnos a meleg és a sár miatt nem volt minden zökkenőmentes. Rá kellett jönnünk, hogy ezt a quad-ot nem ide tervezték. Nagyon melege volt, a ventilátor folyamatosan ment. Szerencsére ez nem okozott komolyabb problémát.


Voltak csaták?

- Az első futamban tartottam a lépést az élmezőnnyel, ki tudtam használni a csapattársam hibáját, így a harmadik helyen értem be.
A második futamban egész jól sikerült elkapnom a rajtot, de a látási viszonyok és a motor melegedése miatt nem tudtam tartani a tempót a srácokkal, így a negyedik helyen végeztem.
A harmadik futamnak már eleve úgy vágtam neki, hogy tisztában voltam a melegedés okozta problémákkal. Így annyi volt a célom, hogy a motor kibírja a futamot.

 

Következő verseny?

- Egyelőre nem tudom, talán Dömsödön rendezik a következő OB futamot.


Köszönöm szépen a beszélgetést, mindent bele Dávid!

- Köszönöm szépen! Illetve szeretném megköszönni a családomnak a támogatást, és Keresztapámnak a sok-sok segítséget, valamint a Speed Rally Team-nek, hogy a csapat tagja lehetek!!

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Copy n More Kft.