Matus Gabi: Elmaradtak a csaták


Matus Gabi is rajthoz állt a Kecelen megrendezett Short Track quad OB-n, sajnos azonban technikai problémák adódtak…

 

Szia Gabi! A hétvégén Kecelen versenyeztetek, ahol a 2020-as szezon első Short Track QUAD futama került megrendezésre. Hogy telt a hétvége? Hogy érezted magad?

- Sziasztok! A hétvége nagyon jól indult, már pénteken megérkeztünk, így kipihenten tudtunk neki vágni a szombati idei első futamnak. Bár az időjárás nem éppen kedvezett, mert iszonyatosan meleg volt.


Milyen eredménnyel sikerült zárnod a hétvégét?

- Sajnos most csak az edzésig jutottam, pedig nagyon élveztem a pályát! Itt még nem versenyeztem, ezek voltak az első körök.

 

Volt technikai probléma?

Na igen...a technika közbe szólt…  Az edzésen elhagytam a fékkaromat, amit az utolsó előtti kanyarban vettem észre.
Ahogy vége lett az edzésnek és visszaértem a depo-ba, azonnal futottam vissza a pályára, hogy megkeressük, azonban nem jártunk sikerrel.
Kaptam egyet kölcsön, de sajnos nem volt jó az én quadomhoz, így nem tudtuk használni.
Így a csaták elmaradtak most.

 

Hol láthatunk legközelebb?

- Július 25-én Miskolcon a Speedway Aréna ad otthont a követkető versenyünknek, ami kicsit más jellegű lesz, Flat Track futamot szerveznek.


Köszönöm szépen a beszélgetést Gabi! Reméljük, hogy a jövőben összejönnek a várva várt csaták is!

- Én is köszönöm! Valamint köszönöm a támogatóimnak, a Páromnak Kardos Norbertnek, aki nélkül nem ismerném ezt a nagyszerű sportot és természetesen az Édesapjának!

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Copy n More Kft.