Hrutka Dávid: Meglátjuk mire leszek képes


Hrutka Dávid is a 2020-as szezon első Short Track Quad versenyére készül. Új motor, új kategória, új ellenfelek.

 

Szia Dávid! A hétvégén végre ismét rajthoz állsz. Hol lesz ez a verseny, és milyen futam lesz?

- Sziasztok! Az év első versenyét a Kecel Ringen rendezik meg, és ez egy Országos Bajnoki Short Track verseny lesz.


Versenyeztél már itt?

- Igen, a 2018-as szezonban itt versenyeztem végig. Nem ismeretlen számomra, egy fantasztikusan jó pályáról van szó, ahol nem csak a pálya karbantartása kimagasló, hanem az egész közeg is!
Tempós pályáról van szó, ráadásul több nyomvonal van, így bármikor átalakítható.


Ez az első verseny az éven, ahol rajthoz állsz?

Igen. Nagyon várom! Plusz az új quad-al állok rajthoz, amit még ki kell ismernem, meg kell tanulnom. Nagy lendülettel vágok neki, és bizakodva!


Sikerült felkészülni a hétvégére? A motor rajtkész?

- Úgy érzem, hogy igen. Fizikálisan és mentálisan is készen állok. Nyilván a quadon mindig van mit finomítani, hogy még ütőképesebb legyen. Igyekeztünk mindent megtenni, hogy egy igazán jó motorral tudjak rajthoz állni. Meglátjuk mire leszek képes!


Milyen végeredményre számítasz?

Ezt most még csak tippelni sem tudom, hiszen most már a „Prestige” kategóriában indulok. Egy biztos, nagyon nehéz futam előtt állok, nem lesz könnyű dolgom!


Kik azok, akikkel nagy csata várható?

- Ha megnézzük az elmúlt 2 évet, akkor kijelenthetjük: az idei évre egy igen erős és színvonalas mezőny állt össze! Szerintem nem lesznek nagy különbségek a versenyben, így bárki bárkivel „csatázhat”. Nehéz lenne ezt előre megjósolni ilyen mezőnyben.


Köszönöm szépen Dávid, és sok sikert Neked a hétvégére!

- Köszönöm szépen! Igyekszem mindent beleadni!

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Central Tréning Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft., Copy n More Kft.