Szőke András: Most sem került el a technika ördöge


Szőke András számára sajnos nem a tervek szerint alakult a Fo-Pu-Mix RALLY SPRINT, sajnos a cél előtt kiállni kényszerültek egy technikai probléma miatt.

 

Szia András! Hogy teltek a tavaszi "kényszerpihenő"? Gondolom a Te számításaidat is keresztül húzta a vírus helyzet…

- Sziasztok! Igen, sajnos a vírus elég rendesen oda tett a szeretett sportunknak. Elmaradtak versenyek, edzési lehetőségek stb. Reméljük, hogy már túl vagyunk rajta, és végre sikerült eljutni egy versenyre is!

 

Mi a helyzet az autóval? A sorozatos féltengely törések okát ugye megtaláltátok még tavaly. Sikerült felkészíteni a szezonra?

- Igen, a féltengely törések okát megtaláltuk még tavaly, azóta nem is volt ilyen jellegű problémánk. Az autót sikerült teljes mértékben felkészíteni a szezonra. Reméljük, hogy szerencsésebb lesz a 2020-as esztendő.

 

 

Ki diktálta az itinert?

- Idén új navigátorral vágtunk neki a versenyzésnek, a jobb 1-ben Gyabronka Miklós foglal helyet.

 

A múlt vasárnap részt vettetek a Fo-Pu-Mix RALLY SPRINT -en, aminek az écsi Rábaring ad otthont. Hogy sikerült a verseny? Vagy ez inkább edzés volt?

- Ez egy verseny volt, de mi tesztelési céllal érkeztünk. Gyűjteni kell a verseny kilométereket, és ez a verseny tökéletes volt erre. Egészen az utolsó szakaszig élvezhettük, aztán a technika ördöge ismét közbeszólt…

 

Mi történt?

- Az utolsó gyorsasági szakaszon leszakadt a lendkerék, ezért kiállni kényszerültünk. Ez számunkra a verseny végét jelentette. Az abszolút 1. helyről voltunk kénytelenek feladni a versenyt…

 

 

Hogyan tovább? Mi a terv a 2020-as szezonra?

- Szeretnénk a Rallye2 futamain rajthoz állni. Várjuk, hogy kezdődjön el a szezon.

 

Köszönöm szépen a beszélgetést, és sok sikert a továbbiakban!

- Én is köszönöm!

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Central Tréning Kft.,
Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft.