Molnár István: Méltó zárása volt a 2019-es évnek


Molnár István, a jobb 1-ben Fekete Zsolttal sikeresen abszolválta a 2019-es Szilveszter Rallye-t. Igazán szép eredményt sikerült elérniük, amivel maximálisan elégedettek a srácok. Főleg, hogy ez egy év végi „buli verseny” volt számukra, nem az idő volt az elsődleges szempontjuk.

 

Szia Pisti! Hogy sikerült a 2019-es Szilveszter Rallye számotokra?

- Sziasztok! Tök jól sikerült! Nagyon jó volt a hangulat, az autó is jól viselkedett. Zsoltival nagyon jól éreztük magunkat!

 


Milyen helyezést sikerült elérnetek?

- Valójában nem a jó helyezés elérése volt a célunk, hanem hogy jól szórakozzunk, és méltón (benzingőzben) zárjuk le a 2019-es esztendőt. Ennek ellenére az abszolút 11. helyen sikerült végeznünk, ami szerintem teljesen elfogadható eredmény! A Szilveszter Rallye-n általában egész jól szoktam menni. :)


Új váltót kapott az autó, amit a Szilveszter Rallye előtt már teszteltetek. Minden rendben működött?

- Igen, abszolút. Nagyon jól sikerült az új váltó, semmilyen hibát nem tapasztaltam. Nyilván vannak azért apró problémák még az autóval, amit meg kell oldanunk. Ilyen például, hogy nagy kanyarokban "el löttyen" az üzemanyag. Az első lököstől a hátsóig gyakorlatilag mindent cseréltünk már. :)


Milyen gumival mentetek? Jó választás volt?

- 1 garnitúra új intermedia gumival készültünk. Valójában nem ilyen száraz időre számítottam, hanem ködösebbre, nedvesebbre.

 


Van már tervetek a 2020-as szezonra? Milyen versenyeken akartok rajthoz állni?

- Nagyon "kacsintgatok" külföldre, azon belül is az Alpe Adria Rallye Cup ami a leginkább vonz. Voltunk már ott néhány versenyen, nagyon tetszett. Megpróbálunk 2020-ban is eljutni oda. Ezek mellett persze van több magyar verseny is, ahol szeretnénk rajthoz állni. Ezek a Salgó, Eger, és Szombathely.


Köszönöm szépen a beszélgetést Pisti, és csak így tovább 2020-ban!

- Én is köszönöm, sziasztok!

 

 

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., Dr. Marcus, MOLVI Trade Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő, Igol kenőanyagok, Pet-Pack Kft., Copy n’ More Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Central Tréning