Molnár István: Jó kis autózás az év végére


Ha év vége, akkor Szilveszter Rallye! Így gondolja ezt a Molnár István – Fekete Zsolt páros is, hiszen a Mitsubishi EVO VI harcra készen várja a 2019-es esztendő utolsó bevetését.

 

Szia Pisti! Ismét itt az év vége, és itt a Szilveszter Rallye. Hányadik alkalom ez Neked?

- Sziasztok! Ha jól emlékszem, 2014-ben indultam a Szilveszter Rallye-n először. Bizony, ez már a 6. versenyem lesz.

 

Szereted ezt a versenyt? Miért?

- Igen, szeretem. A verseny távja miatt nem mondható túl hosszúnak, viszont a feeling az hatalmas. Rengeteg versenyző, sok-sok néző viszonylag kis helyen. Ez egy igazi év végi buli verseny, egy jó kis autókázás! A padkára kell figyelni, de egyébként szeretem a Hungaroring környékét.

 

A jobb 1-ben Fekete Zsolt diktálja az itinert. Zsoltnak sem ez az első Szilveszter Rallye-ja ugye?

- 2017-ben már mentünk együtt Zsolttal a Szilveszter Rallye-n. Tavaly sajnos családi okok miatt nem tudtunk itt együtt indulni.

 

Az EVO-val mentek. Sikerült felkészíteni a futamra?

- Úgy gondolom, hogy igen. Az autó kapott egy vadonatúj váltót, Slezák féle H kapcsolású. Gondolkodtam a szekvenciális váltón is, de az anyagi lehetőségeink korlátozottak, így maradt ez a megoldás. Én szeretem egyébként a hagyományos kapcsolású váltót, azzal is nagyon jól lehet menni.

 

Részt vesztek a hivatalos teszten?

- Nem. Viszonylag rövid szakasz áll rendelkezésre a tesztelésre, és nagyon sok a versenyző is.

 

Köszönöm szépen a beszélgetést Pisti, és sok sikert nektek a hétvégére!

- Én is köszönöm!

 

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., Dr. Marcus, MOLVI Trade Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő, Igol kenőanyagok, Pet-Pack Kft., Copy n’ More Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Central Tréning