Bázis Szlalom versenyzői tájékoztató


Az időjárás megfelelőnek ígérkezik a versenyzéshez, a meteorológia jelenleg plusz fokokkal kecsegtet a jövő vasárnapi derby-re. :)


Engedjétek meg, hogy alább pár fontos dologról tájékoztassalak benneteket:

- Első alkalommal jelölünk ki "gumimelegítő zónát" versenyünkön. Ezt a területet természetesen mindenki saját felelősségére használja!

- A rendezvény teljes ideje alatt a parkolóban, szervizparkban, autóval köröket leíró, autóval driftelő, autóval csúszkáló vendégeinket és versenyzőinket a versenyből azonnali hatállyal kizárjuk, és intézkedünk hogy a területet mielőbb elhagyni szíveskedjék! Kérünk benneteket hogy ebben legyetek partnerek!

- Erősen javasolt a versenyautókra a kiegészítő világítás felszerelése. Akinek egyáltalán nincs, kérjük még most megoldani szíveskedjék, mert mind a 4 futamot le szeretnénk bonyolítani! Az értékelésben csak az vesz részt aki mind a 4 körben elrajtol! Biztonsági okokból akinek nincs semmilyen világító berendezés az autóján, nem tudjuk elrajtoltatni.

- Mobil gumis, Büfé, Mobil WC most is rendelkezésre áll a rendezvényen.

- Adminisztratív átvételi helyszínként keressétek a "PESTI BUSZT" a szervizparkban, ahol a Lada Rally Challenge-re is tudtok nevezni majd.

- Ne feledjétek, hogy ebben a hónapban is van NYEREMÉNYJÁTÉK, melyről bővebb infót itt találtok: https://csapassunk.hu/sajtoanyagok/4736-decemberi-bazis-szlalom-nyeremenyjatek
A játékban történő részvételnek feltétele, hogy regisztráljatok a decemberi futamra, majd küldjetek egy fotót a versenyautóról a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre.
Az általatok beküldött fotókat közzé tesszük egy erre a célra létrehozott Facebook fotó galériában, amit itt értek el: https://www.facebook.com/pg/csapassunk.hu/photos/?tab=album&album_id=2836997526345566
Amelyik autó fotója a legtöbb Like-ot kapja, azt a versenyzőt megajándékozzuk egy SRT meglepetés ajándékcsomaggal!!!


Sok szeretettel várunk minden kedves Versenyzőt december 15-én a mezőkövesdi repülőtérre, az év utolsó Bázis Szlalom futamára!

RENDEZŐSÉG