Molnár István: Próbálunk gyorsan menni, és jól szórakozni


Szinte 100%-ig biztosra vehető, - ha Mikulás Rallye -, akkor a Molnár István - Novák Balázs nevekkel találkozni fogunk a nevezési listán. Most sincs ez másképp, támadnak a srácok Veszprémben!

 

Szia Pisti! Ismét eltelt egy év, megint Mikulás Rallye. A jobb 1-ben Novák Balázs most is?
- Sziasztok! Igen, megint elérkeztünk az év végéhez, így természetesen a Mikulás Rallye-hoz is. Nagyon szeretjük ezt a versenyt, ez az 5. év hogy Novák Balázs barátommal rajthoz állunk. Igazából a jobb 1-ben is felváltva fogunk ülni. Hol én, hol pedig Balázs fog vezetni. Meglátjuk, hogy kinek mi megy jobban.


Milyen autóval álltok rajthoz?
- Somogyi Zoli barátunk adta kölcsön a BMW E46 M3-at, ami egy tényleg fullos kocsi. Maximálisan fel lett készítve murvára, plusz szekós váltó, murva fék, 350LE. Talán a teljesítmény még sok is lesz murvára, de a feladat adott; célba kell érni!


Nektek is sikerült felkészülni a hétvégére?
- Sajnos az autó felkészültebb mint mi. A tesztet lekéstük, sajnos egyéb problémák miatt nem értünk le időben. Igazából nem görcsölünk rá, a cél elsősorban a szórakozás.


Akkor az eredmény nem is fontos?
- Persze figyeljük az eredményt is, azért kíváncsiak vagyunk, hogy milyen időt tudunk menni a többiekhez képest. Próbálunk gyorsan, jól szórakozni. :)


Szeretsz murván menni?
- Igen, nagyon szeretem! Sőt, Balázs is kedveli a murvás versenyeket.


Összkerekes vagy inkább hátsókerekes autóval jobb murván?
- Nem lehet annyira gyorsan menni vele, mint egy összkerekes autóval. De ennek is megvan a feelingje. Kicsit más kávéház. :)


Pisti, köszönöm szépen a beszélgetést, és jó szórakozást nektek a hétvégére!
- Én is köszönöm!

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., Dr. Marcus, MOLVI Trade Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő, Igol kenőanyagok, Pet-Pack Kft., Copy n’ More Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Central Tréning