Versenyzők a Bázisról: Kis Gyula


A Versenyzők a Bázisról sorozatunk mai részben Kis Gyulával, a mezőkövesdi Bázis Drift edzések egyik állandó résztvevőjével beszélgettünk. Gyulának meggyőződése, hogy a DRIFT meggátolja az öregedést, és még fiatalodni is lehet tőle! Íme az interjú.

 

Szia Gyula! Kérlek mutatkozz be az olvasóinknak.

- Sziasztok! A nevem Kis Gyula, amatőr szinten űzöm a DRIFT sportot. A mezőkövesdi DRIFT edzésekre szoktam járni, sajnos egyéb elfoglaltságaim nem teszik lehetővé, hogy a távolabbi versenyeken is rajthoz álljak.
Mondhatni, hogy ez csak hobbi, kikapcsolódás nekünk. Nagyon szeretem, szinte éveket fiatalodok minden egyes edzés után!

 

 

Mesélj kérlek az autóról. Mit kell tudni róla?

- Az autó egy BMW E36, M52B20 motorral, (320i) egyedileg írt ECU-val. Rövid diffi, nagy kormányszög. Gyakorlatilag minden benne van, ami egy amatőr drift autóhoz kell.
A teljesítményt tekintve kb 180 LE az, amivel gazdálkodom. Bukócső egyelőre nincs, ha feljebb lépünk, akkor lesz majd szükséges.
 

 

Mi a véleményed a Bázis Drift edzés sorozatunkról? Fontosnak tartod az ilyen jellegű rendezvényeket?

- Lehetne több ilyen jellegű verseny, és nagyon fontosnak tartom! A szervezés tökéletes, abszolút elégedett vagyok vele. Van büfé, gumis, WC, ráadásul a nézőtér is úgy van kialakítva, hogy a nézők maximális biztonságban legyenek!
Úgy gondolom, hogy mind a versenyzők, mind a nézők élményekkel gazdagon térhetnek haza egy ilyen mezőkövesdi rendezvényről.
 

 

Te voltál az a szerencsés, aki megnyerte a Börzsöny Hotel ajándékutalványt a megosztós facebook játékunkban! Kivel fogod eltölteni, és mikor mentek?


- Igen, én nyertem meg az ajándékutalványt, amit ezúton is nagyon szépen köszönök a Speed Rally Team csapatának, és Krisztiánnak!!
Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy az asszonnyal, vagy egy csajjal menjek! :D :D (VICC)
Természetesen a párommal fogunk menni, az időpontot még nem döntöttük el.

 


Gyula, köszönöm szépen a beszélgetést, várunk szeretettel a következő versenyünkre, november 16-án!!

- Köszönöm a lehetőséget! És természetesen, - mint mindig - most is ott leszünk!!!
Valamint szeretném megköszönni a családomnak, hogy támogatnak ebben a sportban!
És persze a haveroknak a sok-sok segítséget az autó építésében!