Rövidebbre sikerült, mint terveztük


Hosszú idő után újra a Rally3 versenyén vett részt Erdélyi György és Dredán György. Gyuri az utóbbi időkhöz hasonlóan Linszter Erikával a jobb1-ben ült rajthoz, Gyurci viszont Kiss Gábor navigálásával indult a versenyen, ami igen nem megszokott felállás, hiszen mindketten a kormányt szokták tekergetni.


Gyuri, milyen volt számotokra ez a verseny?

Mi nagyon jól éreztük magunkat, amíg tartott 😊 Az első gyorson még csak gyakoroltunk, új váltót kapott a Lada és még meg kell szokni. Sajnos a második gyors etap lett, így azon csak legurultunk. A következő gyorson már kezdtem úgy érezni, hogy ez jó lesz és sikerül jó időt autózni, amire a 4. gyors teljes mértékben rácáfolt. A verseny további szakaszain már nem vettünk részt, de amíg tartott addig élveztük. Mostanában inkább szlalomokon vettünk részt, úgyhogy ez egy kis változatosság volt.


Mikor álltok megint rajthoz?

Ezt még nem tudom, idénre egyáltalán nem voltak fix terveim, ahogy sikerül és amihez kedvünk lesz 😊


Gyurci mi történt veletek, hogy ilyen hamar vége lett és milyen volt amíg tartott?

Tetszett ez a felállás, ahogy ezen a versenyen indultunk Gábor nagyon jó versenyző 😊 Élveztük a versenyt amíg tartott, sajnos csak 1 teljesített gyorsunk lett, de azon a szokásos formámat sikerült hozni, hiszen a középmezőnyben értem be az időm szerint. Ahogy Gyuri is említette a 2. gyors etap lett, a harmadikon meg nem értünk be a célba, nem bírta a szíve ☹ A motor feladata a szolgálatot, úgyhogy azóta is ezen dolgozom, hogy minél hamarabb mehessek vele, de addig is kicsit kipróbálok valami újat és beülök egy BMW-be.


Köszönöm a riportot, reméljük nem ez volt az utolsó versenyetek idén.

 

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,