Novák Balázs: Tesztelni kell!


Sajnos a Novák Balázs – Jagadics Gábor páros pech sorozata sem tört meg a múlt hétvégi Veszprém Rallye-n. A srácoknak viszonylag rövidre sikerült a murvás futam, már az elején kiállni kényszerültek.


Szia Balázs! Hogy éreztétek magatokat a Veszprém Rallye-n? Milyen volt a szervezés?

- Sziasztok! nagyon szeretem a Veszprém Rallye-t, és egyébként a murvás versenyeket is. Nagyon vártuk, de sajnos nem sikerült túl hosszúra.

 

Mi történt?

- Már az 1. gyorsasági szakaszon folytatódott az eddig töretlen pech sorozatunk. A pozitív kábel lecsúszott, és hozzá ért a kipufogóhoz. Nem volt gyújtásunk. Annyira meg tudtuk szerelni a gyorsaságin, hogy gyújtás lett, csak önindító nem volt. Kb. 9 percet szerelgettünk a gyorsaságin.

 

 

Milyen autóval vágtatok neki a hétvégének?

- Ez egy teljesen új építésű E46, ami kifejezetten murvára készült. Az E36 Reiger futóművét kapta meg, plusz egy új váltót. A problémát ott látom, hogy sajnos 1 métert sem tudtam menni az autóval, nem tudtunk tesztelni. Nyilván ezek a gyermekbetegségek előjöttek volna, ha lett volna időnk és lehetőségünk tesztelni egy alaposat.

 

Térjünk vissza egy picit a versenyre. A 3. gyorsasági szakaszon is meglepődtetek...

- Igen, ugyanis a bal hátsó kereket elhagytuk... Valószínűleg fellazultak a csavarok, és ez okozta a problémát.

 

Valóban sok negatív dolog történt veletek a múltban, de nem adjátok fel, ugye?

- Dehogy adjuk fel! Megyünk tovább, és tanulunk a hibáinkból!

 

 

Reklámpartnereink:

STRAPA PACK Kft., Király-Szerszám Kft., Dr. Marcus, MOLVI Trade Kft., Keve-Land Kft., Hotel Hollókő, Igol kenőanyagok, Salker Kft.