Rengeteg kérdőjel van most bennem


Szeretett volna Hibján Joci és Szollár Csabi Székesfehérváron kicsit gyorsabban menni, hogy jobb eredménnyel térjenek haza, mint eddig, de a kockáztatásnak sajnos nagy ára lett. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de megviselik a csapatot a történtek.


Tudom nem vigasztal, de a lényeg, hogy ti jól vagytok.

- Nagy félelmem volt míg ki nem szálltunk a kocsiból és körbe nem néztünk, hogy azt sem tudtam, hogy hány embert taroltam le. Rengetegen álltak ott, nagyon hálás vagyok, mert ez a legfontosabb, senkinek semmi baja nem esett. Mi is jól vagyunk, a kocsi pedig kicsit vakvágányra áll, míg el nem döntjük hogyan tovább. Mert idén ez már másodjára történik meg velünk.


Kitisztult a kép, hogy mi okozta a bukást?

- Sajnos túl sokat nem tudok mondani a történtekről. Minden ugyanolyan gyorsan lepergett, mint a múltkor. A Peugeot tökéletesen működött, csak baj van a fejben. Fizikálisan nincs gond, mentálisan annál inkább. Erre tudom fogni, semmi másra. Már az elrajtolás után jöttek a kalandozások. Bárcsak tudnám az okát, hogy miért így alakul a szezon most számunkra, akkor könnyebben találnék megoldást is rá.


Megéri egy lapra feltenni mindent egy kedvezőbb eredmény érdekében?

- Így utólag azt mondom nem. De ez sokkal összetettebb dolog. Nem jól választottam meg a tempót és a kanyarsebességet, megcsúszott, egy kicsit kitört és ott volt a vége. Még az is lehet, hogy időben reagáltam, csak nagyon agresszívan, vagy nagyon visszaszedtem a kormányt. Nem tudom. A verseny előtt azt mondtam szeretnék gyorsulni, de nem ilyen áron. A kocsin is van ismét kalapálni való, de valamiért a lelki része most jobban megvisel.


Hogyan tovább?

- Nem vagyok egy könnyen feladós típus, de azért elgondolkodtunk miért történik ez már megint. Nincs jövőkép most. Valahogy nem csak az autó fogyott el, hanem mi is. Motiválatlannak lenni rossz érzés. Murvára amúgy sem készültem, így valamivel több idő marad helyre tenni ezt a rengeteg kérdőjelet magamban.

 

Partnereink:
Cornexim Kft, ABT ROLL Kft, Kompresszor Varga Gh Kft, Gerda Trans Kft, Dunaföldvári Fémfeldolgozó Kft, Fehértó Trans Snack Kft, Szimita Trade Kft, Small East Bt, Varga-Ic Kft, K+K Spedit Kft, Vár-Team Kft, Multi-Ház Kft, Nyírségtefu 2009 Kft, Bá-Mi Kft, Intrudair Kft.; A-VÉD Kft.; Kelet Power Kft, Garlas Ms Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: RallyFeeling