Kardos Norbert: Country Quad harmadszorra


Május 25-én (szombaton) kerül megrendezésre a HQC Country Quad Országos Bajnokság 3. futama Piliscséven. A Speed Rally Team quad szekciójának oszlopos tagja, Kardos Norbert is rajhoz áll a megmérettetésen.

 

Szia Norbi! A hétvégén ismét verseny, melynek ezúttal Piliscsév ad otthont.
- Sziasztok! A Country Quad Országos Bajnokság soron következő, 3. futama lesz. Arról ismert, hogy 2 órát kell menni enduros körülmények között. Ez nagyon megterhelő, de ugyanakkor nagyon élvezetes is számomra. Szeretem!
 

Várod már?
- Bizony várom! Az első két futam nagyon jól sikerült, szeretném ezt a szériát folytatni. Azt gondolom, hogy minden lehetőség adott ehhez.
 

Sikerült felkészülnöd a hétvégére? Tudtál edzeni?
- Edzeni sajnos nem volt időm a sok munka miatt, a legutóbbi béri verseny óta nem ültem quadon. Nyilván ez nem jó, de sajnos ez van. Ennek ellenére is úgy gondolom, hogy kellően fel vagyok készülve a versenyre mind fizikailag, mind mentálisan!
 

A motorod versenykész?
- Béren egy fatuskó miatt megsérült az egyik első felnim, azt kicseréltük. A szokásos karbantartásokat elvégeztük, ezen kívül más baja nem volt, így abszolút versenykész!
 

Ismét nagy csatákra számítasz?
- Az utóbbi versenyeken nagy csaták voltak, szerintem most is erre számíthatunk. Mindenki a legjobbat kívánja kihozni magából, és a pályán nincs udvariaskodás!
 

Milyen eredménnyel lennél elégedett?
- Dobogós helyezés a cél. Nem lesz könnyű, de igyekszek mindent megtenni. Úgy gondolom, esélyes vagyok egy dobogóra!
 

Köszönöm szépen a beszélgetést, és sok sikert Piliscséven is!
- Én is köszönöm!

 

Reklámpartnereink:

Fuky-Csoki, Pet-Pack Kft., Copy n More Kft., Getz András E.V., Fun Carter Kft., Moon42 Kft., Megmozgatunk Kft., Lajosházi Csaba E.V., Golf Kft., Fémtiszta Kft., Atoz Híradástechnika Kft., I.E.J. Zrt.