Kardos Norbert: Country Quad újratöltve!


Április 27-én, szombaton kerül megrendezésre a Country Quad 2. fordulója, ahol A Speed Rally Team quad versenyzője, Kardos Norbert is rajthoz áll.

 

Szia Norbi! A hétvégén ismét rajthoz állsz, méghozzá a Country Quad 2. fordulóján, melynek ezúttal Bér ad otthont. Mennyire megterhelő számodra ez a sok verseny?

- Sziasztok! Nagyon szeretek versenyezni, egyáltalán nem érzem megterhelőnek. Sőt, inkább a hétköznapi stresszt itt vezetem le.


Most a "váltó problémás" motoroddal állsz rajthoz. Sikerült orvosolni ezt a problémát véglegesen? Cseréltétek a gyári fogaskereket? Valami komolyabb ment bele, vagy egy új gyári?

- Igen, teljes mértékben sikerült rendbe hozni a motort. Le is lett tesztelve, tökéletesen működik. Gyári fogaskerékre lett cseréve, az előző is elég sokat kibírt, így remélhetőleg ez is ki fog. Illetve egy újítás is történt; méghozzá felkerült egy a gyárinál nagyobb tank. A gyári 10 literes, ez 15,5 liter. Így nem kell majd kiállnom a 2 órás futam alatt tankolni. Talán időt nyerek azokkal szemben, akiknek ki kell állni.


Az 1. fordulóban az 5. helyen sikerült célba érned. Most is ilyen eredményre számítasz?

- Igen, 5. lettem az első fordulóban. Mondtam is, hogy nagyon örülök neki, és szép helyezésnek tartom! Ahogy az előnevezést néztem, most is jó lenne ez a helyezés. Persze törekszem rá, hogy még jobb legyek!
 

Ez egy nemzeti bajnokság, így külföldi nevezők is szép számban rajthoz állnak. Szereted az ilyen "nívósabb" versenyeket, vagy inkább a kisebb hazai bajnokságokat kedveled?

- Mindig örülök neki, mikor sok versenyző van! Sokkal jobb egy nagyobb létszámú versenyen indulni. Főleg, ha még jó helyen is sikerül végezni! Illetve, ha többen végeznek előttem, akkor tudom, hogy még kell fejlődni, így bele kell húzni!
 

Köszönöm szépen Norbi, és sok sikert a hétvégére!

- Én is köszönöm!

 

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft., Lajosházi Csaba E.V., Copy n More Kft., Király Szerszám Kft., Fun Carter Kft., Golf Kft., WSPS Kft., Atoz Híradástechnika Kft.