Szőke András: Indul a szezon!


Az Eger Rallye-val kezdetét veszi az Rallye2 bajnokság is, ahol a Szőke András – Szőke Nikolett páros is rajthoz áll a Honda Civic Type -R -el. Andrással beszélgettünk a verseny előtt.

 

Szia András, kezdődik a 2019-es szezon, a hétvégén Eger Rallye! Várjátok már?

- Igen, nagyon várjuk már, izgatottak vagyunk! Sikerült minden problémát megoldanunk, tudtunk tesztelni is, így reméljük, hogy végre a szerencse is mellénk áll és jó hangulatban tudunk autózni! 


Legutóbb a Szilveszter Rallye-n álltatok rajthoz a tesóddal. Sajnos nem sikerült befejezni a versenyt, kuplung problémátok volt. Sikerült megoldani a gondot?

- Igen, új kuplungot kapott az autó, most minden jól működik rajta! Reméljük ez így is marad.


Ismerősek az egri pályák? Ha igen, melyik a kedvenced?

- Tavaly már a Rallye2 mezőnyében versenyeztünk az egri pályákon, akkor sikeresen célba értünk! A verpeléti pályát már nagyon várjuk! 


Ismét a Rallye2 mezőnyében álltok rajthoz. Mennyire kemény a mezőny? Milyen helyezéssel lennél elégedett?

Úgy gondolom, hogy jó kis mezőny jött össze, viszont ezzel az autóval sajnos sok viszonyítási alapunk még nincs. Nyilván szeretnénk dobogós helyezést elérni, de az elsődleges cél, hogy célba érjünk és jól érezzük magunkat!
Nagypapánknak szombaton lenne a születésnapja, reméljük fentről Ő is segít minket! 

 

Köszönöm szépen András, és csak ügyesen Egerben!

- Én is köszönöm! Valamint szeretnénk megköszönni szüleinknek, Németh Petinek a sok segítséget, nélkülük nem állhatnak rajthoz a hétvégén! 

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Jász és Jász Kft., Golf Kft., Fun Carter Kft., T+F Kft., GNSZ Kft.