Ismét új taggal bővült a Speed Rally Team


Újabb örömteli hírrel szolgálhatunk a Speed Rally Team háza tájáról, ugyanis Szügyi Dávid személyében immár a Motocross-ban is képviselteti magát a csapat!

 

Szia Dávid! Szeretettel köszöntelek a Speed Rally Team csapatában, mint újdonsült Motocross versenyzőt. Kérlek néhány mondatban mutatkozz be az olvasóinknak.

- Sziasztok! 2016-ban vettem az első motoromat, azóta hobbi szinten űzöm a sportot. Tavaly szeptemberben elindultam életem első Endurocross versenyén, hogy felmérjem a tudásomat. Ez viszonylag jól sikerült, hiszen a közép mezőnyben sikerült végeznem! 2019-től pedig szeretném kipróbálni magam a Motocross OB-ben is, azon belül a 3. osztályban.

 

Milyen motorral állsz rajthoz a hétvégén?

- Egy számomra teljesen új motorral fogok versenyezni az éven! Eddig egy 250-es Yamaha-val róttam a köröket, most viszont KTM-re váltottam. Szintén 250 cm3-es motorról beszélünk, viszont évjáratban újabb, és a váz teljesen más geometriájú. Még nagyon szokatlan nekem, de igyekszem "betörni". Sajnos az idén még nem tudtam vele túl sokat menni.

 

Hol lesz ez a verseny, és mit kell tudni róla?

- Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokságáról beszélünk, melynek Esztergom - Kertváros ad otthont. Nagyon színvonalas rendezvény, rengeteg jobbnál jobb versenyzővel. Mivel nyílt bajnokság, ezért sok külföldi versenyző is tiszteletét teszi a rendezvényen.

 

Szóval akkor nem lesz könnyű dolgod...

- Biztos, hogy nem! Nagyon szeretnék a középmezőnyben végezni, ennek talán a jelenlegi kondim befolyásolhatja leginkább.

 

Mik a távlati terveid a 2019-es esztendőre?

- Szeretnék a Motocross OB összes versenyén rajthoz állni. (5 verseny) A terveim között szerepel, hogy az év végére legalább 1-2 dobogós helyezést is szeretnék begyűjteni!

 

Köszönöm szépen a beszélgetést Dávid, és sok sikert neked a hétvégére!

- Köszönöm szépen, igyekszem mindent megtenni!

 

Reklámpartnerek:

Pet-Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Copy n More Kft.