Hrutka Dávid: Jöttem, láttam, győztem


A Speed Rally Team Quad szekciójának legújabb tagja – Hrutka Dávid - már az év első versenyén elsöprő sikert aratott a hétvégi Quad Short Track versenyen.

 

Szia Dávid! Hogy érezted magad a hétvégi Quad Short Track versenyen, melynek a mezőkövesdi repülőtér adott otthont?

-Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam! Nagyon színvonalasra sikerült az egész rendezvény, és a quad verseny egyaránt. Kiváló hangulat volt, és az idő is kegyes volt hozzánk. Külön dicséretem Popik Janinak a nagyszerű pályáért!

 

A motoroddal minden rendben volt?

- A motor nem volt a 100%-os. Mivel szezon előtt vagyunk, ilyenkor jönnek elő az apró hibák. Szerencsére semmi komoly nem volt, ami befolyásolhatta volna a versenyt. Remélhetőleg a következő versenyeken még ennyi problémánk sem lesz, és sikeres futamokat tudunk majd a abszolválni.

 

Az Open kategória 1. helyét sikerült megszerezned. Gondolom elégedett vagy! 

- Igen! Nagyon elégedett vagyok! Minden úgy alakult ahogy szeretem volna, és ez hihetetlen érzés. Mindent megtettem, amit csak tudtam. Persze még bőven van hova fejlődnöm!
Azt hiszem, hogy jó úton haladok, hogy később felvegyem a versenyt a nagyokkal. Még nagyon sok munka áll előttünk!
Remélem, hogy sok ilyen szép pillanatot fogok még át élni az idei évben.

 

Volt küzdelem?

- Kemény ellenfeleim voltak, akikkel nagyon jót versenyeztünk. Azt kell mondanom, hogy nagyon résen kellett lennem, hiszen ők is a maximumot nyújtották, és mindent ki hoztak a gépezetből, amit csak tudtak!
Nagyon jót csatáztam Harangozó Tibivel, aki minden erejével azon volt, hogy borsot törjön az orrom alá! Fejben ott voltam, és hiba nélkül teljesíteni tudtam a versenyt.

 

 

Hol láthatunk Téged legközelebb?

- A következő versenynek a Nyirád Motorsport Centrum ad otthont, április 14-én.
Itt még nem versenyeztem, így izgatottan várom. Nagyon komoly ellenfelekre számítok és kiélezett harcra egy ilyen színvonalas és híres pályán!
Fejben ott kell lennem, mert egy kis hiba és rögtön ott a palánk…

 


Dávid, köszönöm szépen a beszélgetést!

- Én is köszönöm szépen!

 

Reklámpartnereink:

Jász és Jász Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft.