Kardos Norbert: Ismét versenyről versenyre

 

Kardos Norbi is részt vett a hétvégi Quad Short Track verseny az I.E.J. Kupáért futamon, ahonnan igazán szép eredménnyel tért haza.

 

Szia Norbi! Hogy érezted magad a hétvégi Quad Short Track versenyen?

- Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam! Kimondottan jó pályát sikerült a szervezőknek kijelölni. Ez egy igazi Short Track pálya volt, technikás kanyarokkal és hosszabb egyenesekkel. Egy probléma volt: a por. Sajnos nagyon porzott a pálya, ez nagyban megnehezítette a dolgom, ha valaki ment előttem.

 

Volt valami technikai problémátok, vagy a motorod tökéletesen működött?

- Szerencsére most semmi technikai problémánk nem volt, minden tökéletesen működött, teljes mértékben meg vagyok elégedve a motorral!

 

A Prestige kategória 2. helyét sikerült megszerezned. Elégedett vagy?

- Abszolút elégedett vagyok a 2. helyezéssel! Ahogy a verseny előtt is mondtam, nagyon komoly mezőny jött össze, ügyes versenyzőkkel, és jó gépekkel! Nagyon örülök neki, hogy így sikerült abszolválni a futamot.

 

Voltak nagy csaták?

- Minden futamban nagy csaták voltak, főleg a rajt utáni körben. Ekkor még a por talán annyira nem volt zavaró, viszont jó helyen kellett eljönni, hogy ez ne befolyásolja a helyezést. A kvalifikációs futamok után elsőként választhattam rajthelyet. A legjobb helyről rajtolhattam az első futamon, és azt sikerült is megnyernem.
A második futamon csak a 2. helyen zártam, előttem Krisztián Csabi ért be. Így, mivel az első futamot másodikként zárta, az utolsó 3. futamon dőlt el minden!
A rajt után nagyon meg akartam előzni. Sajnos az első kanyarnál kicsit bele akadtam a hátsó kerekébe, ami miatt megtorpantam, és visszaestem a 3. helyre. Előttem Krisztián Csabi és Régi Pisti csatáztak az első helyért. Próbáltam követni őket, de sajnos az említett nagy por miatt nem láttam semmit és még a pályát is elhagytam. Kicsit leszakadtam tőlük. Ekkorra Pisti megelőzte Csabit. Tudtam, hogyha első akarok lenni, akkor meg kell, hogy előzzem Csabit. Mire utolértem, véget ért a futam. Így sikerült a 3. helyen célba érnem.
 

 

Ezen a hétvégén ismét rajthoz állsz. Hol? Milyen verseny lesz?

- Szombaton Monoron lesz a Quad Country első futama. Várom már ezt a versenyt is, mivel ez egy teljesen más stílusú verseny. Nagyon sokan jelentkeztek, így itt is egy népes mezőny lesz, Román, Szlovák, és persze nagyon Profi magyar versenyzőkkel.
Itt is nagy csaták várhatóak. Ez egy 2 órás verseny, komoly fizikai megpróbáltatás vár ránk!


Köszönöm szépen Norbi, és legalább ilyen folytatást kívánunk neked a jövőben!

Köszönöm szépen!

 

 

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft., Lajosházi Csaba E.V., Copy n More Kft., Király Szerszám Kft., Fun Carter Kft., Golf Kft., WSPS Kft., Atoz Híradástechnika Kft.