102 versenyző az Extrém Napon!


Ma éjfélkor lezárul a regisztrációs lehetőség a Mezőkövesdi reptéren megrendezendő, 3 eseményt magában foglaló Extrém Napra.

Ne keseregjen senki, mert akinek nem sikerül előregisztrálnia, a helyszínen még megteheti!

Rendezői kérés a versenyzők felé, hogy a versenykiírásokban szereplő programban meghatározott időpontokat, igyekezzen mindenki betartani, a gördülékeny lebonyolítás érdekében. 74 induló képviseli a Szlalom versenyt és az edzést, 16 versenyző jelezte részvételét a Short Track Quad futamon, valamint 12 Drifter koptatja kilinccsel előre a pályát a Drift edzésen.
Több Drifter is a szlalom versenyre regisztrálta magát, hiszen így nem csak a szlalom versenyen tud részt venni és a futamok közt lévő edzéseken, hanem a Drift pályát is korlátlanul használhatják.

SZLALOM NEVEZŐK NÉVSORA

DRIFT NEVEZŐK NÉVSORA

QUAD NEVEZŐK NÉVSORA

Lesz látnivaló bőven!

Kunkli Tivadar akit a Quadozáson túl a küzdősportok világából is ismerhetünk, teszt jelleggel részt vesz a külföldön nagy sikerrel futó Ya Car 1000 -es gépével a Quad versenyen.
Természetesen itt lesz a 2018-as bajnok Kardos Norbert is a KTM-el a teljesség igénye nélkül.
Szlalom pályán is bőven lesznek hangulatfelelősök, Yondi ha minden igaz VFTS-el, még Nagy Varga Géza a fekete gombszeműt hergeli.
Akinek ez nem lenne elég és a gumifüst, valamint a kilinccsel előre rabja, komoly stáb fog dolgozni a szórakoztatásukon. Hogy ne áruljunk zsákba macskát, nézzétek a nevezési listákat.

Minden kedves kilátogatót szeretettel várunk az Extrém napra szombaton.

Kapunyitás 06:30 - kor, első futamok 09:00 - tól várhatóak!

RENDEZŐSÉG