Évzárás a ringen

Természetesen nem is zárulhat mással, mint a Szilveszter Rallye-val az év Erdélyi György és Dredán György számára, akik már több éve különböző felállásokban, hol egy autóval, hol ki-ki a sajátjával, de körbe autózzák a Hungaroringet. 2018-ban, ahogy tavaly is mindketten a bal1-ben fognak ülni, és mellettük, akik az itinert olvassák Linszter Erika és Bacsik Roland lesz.


Mi a terv Gyuri az idei Szilveszter Rallye-ra?

Igazság szerint, semmilyen extra tervünk nincsen, szeretnénk egy jót autózni Erikával. Ő még csak nézőként vehetett eddig részt ezen a versenyen, így most ez neki is egy kis újdonságot fog adni. Már nagyon várjuk és számoljuk vissza a perceket. Szerencsére az utolsó SRT laktanya szlalom után sikerült összeszedni a vasat, így most itt rajthoz tudunk állni. Bár bevallom megijedtem, és még aznap este ki is szedtük a motort, de belefektetett idő és szakértelem meghozta gyümölcsét. Természetesen az is tervben van, hogy egyben marad a Lada és a legvégén, az utolsó gyorsot is teljesítve beérünk a célba.

Gyurci, hogy készültél erre a versenyre?

Nem tervezve, de volt időm most szöszmötölni az autóval és a legjobb tudásom szerint felkészíteni a Ladát a Szilveszter Rallye-ra. Kis kényszerpihenőn voltam, így nem nagyon ültem versenyautóba csak vendégként, főleg a jobb1-ben az elmúlt egy hónapban. Remélem az autó is fogja bírni és én is ezt a két napos versenyzést. Most második alkalommal tudok saját autóval indulni, aminek nagyon örülök, és mindent meg fogok tenni azért, hogy jól érezzük magukat Rolanddal, ahogy ezt tavaly is tettük és természetesen a nézőknek is fogunk autózni ne hiába látogassanak ki a hidegbe. Az időeredményekkel egyáltalán nem fogunk foglalkozni, hiszen nem az a célunk, hogy eredményt elérjünk, hanem a részvétel, a jókedv és a szórakozás, ebből szerintem nem lesz hiány.

Köszönöm a riportot és érezzétek jól magatok.

 

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans