Örömködés Mezőkövesden

 

Nagyon jó hangulatban telt a Pet Pack II. Bázis Szlalom az IEJ kupáért Erdélyi György és Zachár Laci számára a Mezőkövesdi repülőtéren. Ez volt az első alkalom, amikor ezen a rendezvényen részt tudtak venni, de határozottan nem bánták meg.


Milyen volt az első Mezőkövesdi tapasztalat Gyuri?

Egy igen jó hangulatban telt szombati napot tudhatunk a hátunk mögött. Amit terveztünk az 100%-ban sikerült, hiszen a nézőknek autóztunk, füstöltettük a gumikat és emellett mi is nagyon jól éreztük magunkat az autóban Erikával. Egyáltalán nem hajtottunk az eredményre, csak a bolondozás volt a cél. Ha jövőre még megszervezésre kerül ezen a helyszínen a szlalom verseny, akkor nagy valószínűséggel visszatérő vendégek leszünk.
 

 

Hol szeretnétek legközelebb indulni?

Több verseny is talonban még idénre, ami 100% az a Szilveszter Rally, szeretnénk még Mikulás Rallyn is indulni és/vagy a következő Laktanya Szlalomon

Laci, neked, hogy szupert a Lada? Hasonlóan jó élményekkel tértél haza, mint a Laktanya szlalomról? Mik a további tervek?

A nap kezdetét tekintve, kicsit megrettentem mikor nem tudtuk beindítani a Ladát, de szerencsére csak egy önindító problémával kellett megbirkóznunk, amit elég hamar orvosoltunk és nap további részében csak élvezni kellett a verseny és igen, hasonlóan jól éreztem magam, viszont teljesen más élményt adott. Itt voltak olyan szakaszok, ahol úgymond tudtam nyomni a Ladának, ami a csövön kifért ötödik telin, és sikerült megtáncoltatni az autót is, a nézőknek autózni és bolondozni. Felszabadító érzés nem foglalni az idővel és csak élvezni azt, amit az alattad lévő vassal meg lehet tenni. Az biztos, hogy a következő alkalmat sem hagyom ki, hogy itt Mezőkövesden újra koptassam a gumikat. A további tervek a decemberi Laktanya Szlalom után, hogy szétszedem a Ladát és itt-ott-amott javítgatunk rajta a 2019-es szezonra, de hogy jövőre hogyan szeretném folytatni azt majd hozza az élet.

 

Köszönöm a riportot.

 

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,