Szorosabbra kötjük a barátságunk a Mitsuval


A bajnokság utolsó versenyére lecserélte Dudás Gergő a Citroen C2 egy Mitsubishire, amivel folyamatosan próbál minél szorosabb kapcsolatot kialakítani.


Mi terv a hétvégére?

Minél jobban megismerjük a Mitsubishit és minél több pályán menjünk vele. Ez a verseny több szempontból is szimpatikus, hiszen ezen a pályákon még sosem jártam és egy majdnem új autóval ez még érdekesebb. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül a hétvége, de mi nagyon pozitívan állunk hozzá.


Akkor most csak az ismerkedésen van a hangsúly, vagy azért próbálsz jobb helyezést is elérni?

A hangsúly 2018-ban egyértelműen az, hogy minél szorosabbra kössük a barátságunk a Mitsuval. De természetesen, próbálunk minél jobb időket menni, kiismerni az autót és határait, mindaddig, amíg kockázatot nem látunk benne, mert inkább beérünk a célban a kategória végén, de az autó maradjon egyben.


És hogy tetszett a pályabejárás?

Jók lesznek a pályák érdekesek, meglátjuk milyen lesz őket versenytempóban teljesíteni, de most a prológot várjuk és hogy végre megint mehessünk a Mitsuval.


Köszönöm a riportot és jó versenyzést kívánok Nektek.

Képforrás: www.rallyheart.hu

 

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,