Adománygyűjtés Mészáros Sándor (Füvi) családjának támogatására

Múlt vasárnap mély megrendüléssel vettük tudomásul hogy sporttársunk, Mészáros Sándor (Füvi) 2018. október 27-én eltávozott az élők sorából.
Hiánya óriási veszteség a családjának, barátainak, és az ismerőseinek egyaránt.
Ezért a - felesége és gyermekei segítését szem előtt tartva-, gyűjtést szervezünk a család támogatására.

Kérünk benneteket, hogy lehetőségeitekhez mérten adakozzatok!

 

Adományaitokat az alábbi bankszámlára tudjátok teljesíteni:

  • Számlatulajdonos: Mészárosné Boross Piroska
  • Bank neve: K&H Bank Zrt.
  • Számlaszám: 10400494-81564954-50551008
  • IBAN szám: HU50 10400494-81564954-50551008
  • SWIFT kód: OKHBHUHB

 

Kérünk továbbá benneteket, hogy a megjegyzésben tüntessétek fel az „Adomány” szót.

 

Segítségeteket nagyon köszönjük a család nevében is!

 

„Mészáros Sanyi, akit sokan a kertépítő foglalkozása miatt Füvinek ismernek, már nagyon fiatalon, a ’90-es évek elejétől szerette volna rallyversenyzői álmait megvalósítani. Kezdetben szervízelt, majd rally 2-ben navigált. Ezután végre sofőrként is kipróbálhatta magát és a ’90-es évek közepén egy 2105-ös Ladával indult túraversenyeken. Sokoldalúságára jellemző, hogy 1996-ban Gödöllőn egy sikeres túraversenyt is rendezett. Sajnos anyagi helyzete nem tette lehetővé a további versenyzést, ezért egy hosszú kényszerszünet után, csak 2010-ben térhetett vissza.

Motorversenyzőként a Veterán Hegyi Felfutó OB futamain indult saját építésű Yamaha motorokkal. Itt versenyzőként több futamot is megnyert, motorépítésben pedig olyan sikeres lett, hogy volt olyan év, amikor négy versenyző neve mellett is a Füvi Yamaha márkanév szerepelt. Az utóbbi években a MAMI Kupában versenyzett, ahol több bajnoki címet szerzett.

Az idén végre visszatérhetett régi szerelméhez az autósporthoz. Így a motorozás mellett youngtimer BMW-jével több veterán versenyen indult, majd elrajtolt az SRT Laktanya Szlalomon, ahol a rajt után pár száz méterrel agyvérzést kapott.

Verhetetlen rajtoló és nagy küzdő volt, az utolsó tizedmásodpercek lefaragásáért is nagyon megdolgozott. A szlalom versenye után is még tíz napig küzdött. Két gyermekét és szerető feleségét hagyta itt.

Füvi, nyugodj békében!”