Hoztunk pár serleget

Ez a laktanyás pálya úgy tűnik nagyon fekszik Dredán György és Balogh Emese párosnak, hiszen most is jó pár serleggel tértek haza.


Hogy éreztétek magatokat ezen a szlalomon?

Nekünk ez egy igen eredményes verseny volt, így nincs okunk panaszra, nagyon jól éreztük magunkat, a versenyautót és sikerült teljes mértékben felkészíteni. Így nem kellett szinte semmit szervizelni, tanultunk az előző alkalommal tapasztalt hibákból, kijavítottuk őket és meg is lett az eredménye. Igaz azt sajnáltuk, hogy nem volt meg mind a kör, viszont teljesen megértjük.

Milyen helyezéseket sikerült elérnetek?

Abszolútot tekintve a 7. és 8. helyen végeztünk, indultam T3 és T4 kategóriában, T3-ban 3. helyet, T4-ben pedig a 2. helyet sikerült megszerezni, illetve Lada kupában 2. helyen, HH kupában pedig 4. helyen végeztünk. Ezek az eredmények nagyon jók, és ha Yondi nem lett volna ott talán még esélyem lehetett volna jobbra is, de a tapasztalat nyert, szeretnék olyan jól autózni, mint ő talán egyszer még sikerül is.

Mi lesz a következő, ahol rajthoz álltok?

Igaz, még elég messze van, de én már a Szilveszter Rallyra készülök, olyan jó volt tavaly is és boldog vagyok, hogy a saját Ladámmal vehetek részt rajta. Jelenleg más a 2018-as évre nincs tervezve, de ha úgy alakul, akkor a következő szlalomot vagy egy FRT-t még beiktatunk a Szilveszter Rally előtt.

Köszönöm a riportot és jó pihenést a következő versenyig

 

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,