Rövidre sikerült…

Ismét megosztotta versenyautóját Erdélyi György az Xlavina laktanya szlalom versenyen, de azúttal Pethő Istvánnal. Sajnos a tervezetthez képest jóval rövidebbre sikerült ez nap.


Gyuri, mi történt az Zsigulival?

Lefogazott a váltó, amit a helyszínen nem tudtunk megjavítani, így fel kellett adnunk a versenyt, igaz nem kupára hajtottunk, de jó lett volna végig menni, illetve amíg versenyben voltunk, addig minden tökéletes volt, így legalább tudtam párszor menni az edzőkört is beleszámítva, de majd legközelebb pótoljuk.

Mi lesz a következő?

Valószínűleg a következő laktanya szlalom, igaz az még majd 2 hónap, így lehet valahol még meghajtom a Zsigulit, attól is függ, hogy mikorra tudjuk megcsinálni, aztán közeledik az év vége és a Szilveszter Rally, amin szeretnénk részt venni az elmúlt évekhez hasonlóan.

Tyutyu, milyen volt ezzel a versenyautóval menni, ha még rövidre is sikerült?

Örülök, hogy Gyuri felajánlotta, hogy menjek vele, hiszen így én sem maradtam ki, csak sajnáltam, hogy csak két kört mehettem vele, amiből az egyik az edző volt. De ez a néhányat is nagyon élveztem, és tetszett a gép, de elszomorított, hogy amikor én mentem vele, akkor adta meg magát, kicsit bűntudatom is van miatta. Sajnos a sajátom még revízió alatt és nem tudtam összeszedni és a Zempléni versenyre koncentrálunk inkább.

Akkor a következő a zempléni verseny, a bajnokság utolsó futama?

Igen, az lesz a következő és most arra is fókuszálunk, hiszen ahogy mondtad ez a bajnokság utolsó futama, és ettől a versenytől függ, hogyan zárjuk az évet. Reméljük a legjobbakat.

Köszönöm a riportot.

 

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,