Ismét Mecsek!


Dián Attila és Végh Róbert is részt vesz a hétvégén megrendezésre kerülő 52. Aquaprofit Mecsek Rallye-n, ahol az ORB mezőnyét erősítik az EVO IX-el. Robival beszélgettünk.


Szia Robi! A hétvégén Mecsek Rallye, ahol ismét a jobb 1-et foglalod el, ezúttal Dián Attilának diktálod az itinert. Hogy jött az ötlet?

- Sziasztok! Igen, a hétvégén lehetőségem lesz ismét a kedvenc pályáimon versenyezni, támadunk a Mecsek Rallye-n! Attilának navigálok, Gyurit helyettesítem.

 

Milyen autóval álltok rajthoz?

- Az autó egy Mitsubishi Lancer EVO IX. Az ORB 3-as kategóriájában neveztünk.

 

Tudom, hogy a Mecsek Rallye szakaszait elég jól ismered. Azért ilyenkor van benned egy kis egészséges stressz, vagy teljesen nyugodt vagy?

- Természetesen az egészséges szintig van bennem stressz, de ezeket a szakaszok valóban nem ismeretlenek a számomra.

 

Sikerült tréningezni, és felírni a pályákat?

- Azt gondolom, hogy igen. Csütörtökön és péntek délelőtt is tréningeztünk. Péntek délután lesz egy kis pihenés (nekem itiner írás) este pedig a prológgal kezdetét veszi az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye.

 

Mi a célkitűzés a hétvégére? Milyen eredménnyel lennétek elégedettek?

- Alapvetően nincs célkitűzés az eredményeket illetően. Attila egy igazán jó pilóta, nekem pedig ezek a kedvenc pályáim. Remélem, hogy sikerül egy jót autóznunk a hétvégén!

 

Köszönöm szépen a beszélgetést Robi, és sok sikert a hétvégére!

- Én is köszönöm, igyekszünk!

 

Reklámpartnereink:

Pet-Pack Kft., Copy n More Kft., Fémtiszta Kft., Clone GSM, Well Done, Prometric Test Center, Stage light theatre szociális szövetkezet, DepArt Productions Nonprofit Kft., Ticket shop Hungary, Bakerlit Multi Art Center, Üvegkalmár, Dream-Light-Theatre Bt., 383 the kopjary water, Multi Copy.