Kardos Norbert: Irány Gyál!

2018. október 6-án kerül megredezésre a soron következő Hungarian Quad Challenge futam, melynek Gyál ad otthont. A Speed Rally Team versenyzője, Kardos Norbert is rajhoz áll a hétvégén!


Szia Norbi! október 6-án kerül megrendezésre a HQC 2018. évi 5. futama. Várod már a versenyt?

- Sziasztok! Igen, nagyon várom már a versenyt! Úgy gondolom, hogy maximálisan sikerült felkészülnöm a hétvégi megmérettetésre.


A rendezvénynek ezúttal Gyál ad otthont. Versenyeztél már itt?

- Versenyeztem már Gyálon néhány évvel ezelőtt, de többször voltam itt edzeni. Nagyon homokos pálya, a 2 óra alatt mély nyomok fognak kialakulni, illetve ki fog gödrösödni a pálya. Ez persze nehezíti a dolgunkat, de ettől lesz igazán izgalmas!


Mi a kitűzött cél a hétvégére?

- A cél továbbra is ugyanaz, mint mindig: természetesen a legjobb helyen szeretnék végezni, szeretnék ismét dobogóra állni!


A motort sikerült felkészíteni?

Volt egy kis villamossági hiba amit orvosolnunk kellett, de már készen áll a futamra!


Lesz még az éven HQC futam, vagy ezzel vége az évnek?

Az évben ez lesz az utolsó HQC futam. Sajnos az összesítésben nem állok túl jó helyen, sajnos az idei 5 futamból az elsőn műszaki hiba miatt álltam ki, a 2. futam pedig egyszerre volt az országos bajnoksággal, és inkább azt választottuk. Ennek ellenére nagyon jó versenyek voltak, jövőre is biztosan részt veszek a versenyeiken!

 

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Jász és Jász Kft., Strapa Pack Kft.