Hihetetlen, de serleggel tértünk haza

Az először még problémamentesnek tűnő szlalom verseny okozott néhány meglepetést Dredán György és Balogh Emese párosnak, de a kitartásuk és lelkesedésük meghozta az eredményt.


Hogy éreztétek magatokat a szlalomon?

Lazán indultam, nem stresszeltem, nem görcsöltem rá, mert akkor szinte semmi sem sikerül, ennek ellenére voltak meglepetések, de végül mindent meg tudtunk oldani, így egy eredményes versenyt zártunk, így a felmerült hibák ellenére jó szájízzel tértem haza, és már várom a következőt.

Mi is történt veletek pontosan?

Már az elején, az első autós edző kör végén sikerült nekimennem egy fának, pedig még a mért körök sem indultak el. De nagy baj nem történt, így nem aggódtunk. Aztán a második éles körön a kormánykapcsoló vezetéke leégett, ami brutális füstöt tolt az utastérbe félre kellett állni, mert esküszöm megfulladunk, ha bent maradunk, de két gyors között sikerült megoldani ezt a hibát. Aztán következő, azaz a harmadik körben a generátor vezetéke égett le, úgy néz ki ezen a hétvégén az elektronika nem akarta ezt a versenyt, de ezt is megoldottuk, így teljesíteni tudtam a 4. kört is. Végül összességében Abszolút 3. helyen és kategória 2. helyen végeztünk, ami nem kis szó ilyen hibák mellett.

Akkor most készülsz a következő szlalomra?

Igen, éppen vezetékelem a Ladát, hogy ezek a hibák még egyszer ne akarják elrontani a versenyemet. Illetve a váltón fogok még rövidíteni, mert a Ceredi verseny az nagyon bevált, és remélem itt is beválik majd. Szóval most ezerrel készülünk az októberi futamra és megcélozzuk az első helyet.

Köszönöm a riportot és gratulálok az eredményetekhez!

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,