Csapatás a laktanyában

Erdélyi György mindig is kedvelte a zártpályás autózgatásokat, ha már a közelében van rá lehetőség nem hagyhatja ki. De ezúttal megosztotta versenyautóját, Holecz Kicsy Krisztiánnal, aki már pár éve nem autózott, de most kedvet érzett magában, hogy kicsit felelevenítse az aktívan versenyzős éveket.

Gyuri, hogy éreztétek magatokat a hétvégén a laktanyában?

Ez egy hihetetlenül jól sikerült nap volt, nekem legalábbis nagyon tetszett. Én boldogan és kellemesen fáradtan értem haza vasárnap este. Nem csak én élveztem, hanem aki velem autózott sem panaszkodott, mint pl. Erika is. Örültem, hogy neki is sikerült elszabadulnia otthonról, és kicsit lazított velem.

Hogy szuperált a gép?

A Lada jól működött, csak én okoztam neki néhány sérülést, de ha lehet azt mondani, ezek csak horzsolások, amit egy-két nem komolyan vett kanyarban szedtem össze, de már azért is megérte, mert igencsak látványosra sikerült.

Akkor a következő ilyen eseményen is tervezitek a részvételt?

Ha csak nem lesz valami halaszthatatlan és sürgős dolgom, akkor mindenképpen kilátogatunk az októberi szlalomra is.

Kicsy, igaz a típus ugyanaz, de milyen volt ebben a Ladában? És egyáltalában újra a versenyautóban?

Nagyon jó volt újra versenyautóban ülni, hiszen 2 éve volt az utolsó, hogy ültem benne, illetve ha már Zsiguliról beszélünk, annak már van 3 éve is. Maga a az autó is hozta a formáját, minden rendben volt vele, igaz nem kímélte egyikünk sem, de bírta a kiképzést, az elején egy kicsúszást neccesen, de vissza tudtam hozni, így megmenekült a töréstől.

Ezután újra pár év pihi, vagy előhozta a kellemes emlékeket a verseny és újra felpezsdült a véred?

Visszahozta az a bizonyost érzést, de azért már más, mint régen, érzem magamon. Viszont nem zárkózom el attól, hogy újra versenyautóba üljek, akár a következő szlalomon ugyanebben a felállásban, de ennek sok tényezője van. Ha úgy alakul, akkor nem mondok nekem, akár egy komolyabb versenyre sem.

Hogy tetszett maga a verseny?

Egy nagyon jó szervezés volt, minden úgy volt, ahogy annak lennie kell. A pályakialakítás is tetszett, a versenyellátó is és nem utolsó sorban, hogy ennyire jó időnk volt.

Köszönöm a riportot.


Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,