Vác! Szlalomra fel!

E hétvégén, azaz szeptember 16-án vasárnap a Speed Rally Team rendezésében az XLavina Laktanya Szlalomnak ad otthont Vác városa, és a volt Esze Tamás Laktanya.

Ne kiabáljuk el, de a meteorológia kegyesnek látszik a szlalom hétvégéjére. Szép, napos időt jósolnak.

Megannyi elégedett versenyző és néző járt már itt, megannyi szlalom verseny mellett volt itt már Vác Rally prológ és körgyors jelleggel gyorsasági szakasz is. Az eddigi nevezések újfent látványos mezőnnyel kecsegtetnek a kilátogatóknak és jó versenyt ígérnek a pilótáknak. A helyi és a környékbeli erők összemérhetik tudásukat budapesti, tinnyei, kartali, szigetszentmiklósi, de még pécsi versenyzőkkel is. Unatkozni biztosan senki sem fog.

A Szervezők és a nézők nagy örömére sok olyan pilóta és sok olyan autó került ismét elő a garázsokból, akik régebben rendszeres résztvevői voltak sprint vagy más, SRT által szervezett versenynek. Most újra kedvet kapva, a régi versenyek családias hangulatában töltenek el egy-egy újabb versenyt.

Támogatóinknak köszönhetően lehetőségünk nyílik arra az apró figyelmességre is hogy "VERSENYZŐ ELLÁTÓ" pontot alakítsunk ki a szervizpark területén, ahol a pilótákat frissítővel, egy kis édességgel és gyümölccsel vendégül láthassuk.

Versenyzőink számára a reggeli kapunyitás 06:00 órakor várható. Majd az adminisztráció és a gyalogos pályabejárás után 1 alkalommal a versenyautóval is bejárható a 2,5 km-es szakasz. A pályát 4 alkalommal kell teljesíteniük a versenyzőknek, melyből a 3 legjobb köridejük összesített ideje alapján kerül ki a győztes.

Nézők számára a laktanya alakuló tere (szervizpark) körül lévő látványos pályaszakasz ad lehetőséget kedvencük bíztatására, szurkolásra vagy épp bámészkodásra.

Nagy erőkkel folynak a munkálatok a területen, hogy újra versenyezhetővé váljon a helyszín és kialakításra kerülnek nagyobb nézői pontok is, hiszen a májusi verseny óta a természet elég rendesen birtokba vette a területet.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a Rendezőség szeptember 16 -án Vácra a laktanyába!

 

Rajtlista:

http://csapassunk.hu/doc/SRT_szlalom/2018/0916/rajtlista.pdf

​Előnevezők listája (2018.09.14.):

http://csapassunk.hu/doc/SRT_szlalom/2018/0916/elonevezok_listaja.pdf

Versenykiírás:
http://csapassunk.hu/doc/SRT_szlalom/2018/0916/srt_laktanya_szlalom_0916.pdf

Online nevezés:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRCRQ8ASDH1y89whn9aPbtZPzEgr0W95Lq-f0Xi5TfI3XmsQ/viewform

Media akkreditációs nyilatkozat:
http://csapassunk.hu/doc/SRT_szlalom/2018/0916/media_akkreditacio_nyilatkozat.pdf

A kitöltött akkreditációs kérelmet hozzátok magatokkal, miután kitöltve és aláírva elküldtétek a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre!

Facebook esemény: 
https://www.facebook.com/events/2087886634795029