Molnár István: Közel sem tökéletes még az autó

Molnár István és Fekete Zsolt is rajthoz állt a hétvégi Steelvent Ózd Rally 2018 futamon, egy új építésű EVO VI -al. Sajnos nem a tervek szerint alakultak a dolgok, a srácok nem tudták befejezni a futamot.


Szia Pisti! Hogy éreztétek magatokat a hétvégén?

- Sziasztok! Alapvetően jól éreztük magunkat, de sajnos nem tudtunk túl sokat menni.


Mi történt?

- Az autóval vannak problémák, amik befolyásolták a versenyzésünket. Összesen három gyorsasági szakaszt sikerült teljesítenünk a két napon.


Pedig a harmadik gyorsasági szakaszon (Cered – Zagyvaróna) a kategória 10. helyén sikerült autóznotok!

- Igen! Jól indult a verseny, és még csak azt sem mondhatom, hogy az autó nem volt felkészítve, nem teszteltünk eleget. Sajnos olyan típusú hibával állunk szemben, ami csak 15+ verseny km megtétele után jön elő… Egyelőre tanácstalanok vagyunk a hibát illetően…


Sikerült jó itinert írnotok?

- Abszolút! Zsolt nagyon ügyes, ráérzett már a dolog lényegére.


Hogyan tovább?

- Ez még egyelőre képlékeny. Szükséges hogy az autót versenykörülmények között teszteljük, de mégsem egy éles bevetésen. Most erre keresünk lehetőséget.


Köszönöm szépen a beszélgetést Pisti, és csak fel a fejjel, biztosan megtaláljátok a megoldást a problémára.

- Én is köszönöm! Igen, ebben bízunk…

 

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Copy and More Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Lajosházi Csaba E.V., Strapa Pack Kft., Dr. Marcus, Molvi Trade Kft., Fun Carter Kft., Target Sales Group Kft., IEJ Zrt., Jász és Jász Kft., Király-Szerszám Kft., N-Q Ügynöki Szolgáltató Kft.

 

Fotó: hajoka.hu