Novák Balázs: Szeretnénk célba érni

 

Novák Balázs és Jagadics Gábor neve is olvasható a Steelvent Ózd – Salgó Rallye nevezői között. A srácoknak a 2018-as esztendő elég balszerencsésre sikerült, de nagyon bíznak benne hogy megtörik az átok, és sikerül végre egy eredményeset autózniuk.

Szia Balázs! A legutóbbi beszélgetésünk alkalmával, elég negatívan láttad a helyzetet, illetve az egész éveteket. Változott azóta a hangulatod?

- Sziasztok! Igen, egy picit javult a hangulatom. Nagyon remélem, hogy véget ér a pech sorozat, hiszen az éven alig volt verseny ami a terveink szerint alakult volna. Idegileg és anyagilag is megviselt az elmúlt időszak.


Most viszont gyakorlatilag új autó épült.

- Az túlzás hogy új autó, viszont egy új motor került bele. Végre felzárkózom a többiekhez, nekem is S54 lett. (BMW M3)


Ózd-Salgó Rallye lesz a hétvégén. Várjátok már?

- Persze hogy várjuk! Az autóval sajnos túl sokat nem tudtam tesztelni, pár 10 km-t mentem vele összesen. Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz, és be fogjuk tudni fejezni a versenyt!


Melyik a kedvenc gyorsasági szakaszod?

- A királdi körgyors a kedvencem! A többit is ismerem, és nagyon jónak tartom őket. Talán a Cered kivételével. Ott valahogy sosem tudok jót menni.


Gumik tekintetében mivel készültök?

- Marad a Hankook, veszek 4 db újat. Nem készülök vizes gumival, ha úgy alakul az időjárás, majd a helyszínen veszek megfelelőt.


Milyen eredménnyel lennél boldog?

- Nincs veszteni valónk, a bajnokságban nem rúgunk labdába. Persze rúgni fogom neki ahogy tudom. Most tényleg a célba érés a lényeg számomra.

 

Reklámpartnereink:

Király-Szerszám Kft., N-Q Ügynöki Szolgáltató Kft., Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Keve-Land Kft., Staff House Zrt., Hotel Hollókő